Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bevalljam, vagy hagyjam a francba?
Figyelt kérdés
Az van, hogy iszonyat szerelmes voltam egy srácba 2 éve. Ő is nagyon vonzódott hozzám, DE bekavart egy csaj aki gyorsabb és tettrekészebb volt nálam.. nos azóta ők egy pár és úgy látom a képeiken is, amit feltölt a csaj, hogy szeretik egymást..de amint meglátok egy ilyen képet elönt a düh, a sírás, a rosszullét. Ez azt jelenti, hogy még mindig szeretem a fiút. Szerintetek esélyem sincs már? Hiába vallanám be, csak kiröhögtetném magamat ezzel az egésszel igaz? :D2013. szept. 29. 23:15
1/9 anonim válasza:
Szimplán irigy vagy, ami nem baj.
2/9 anonim válasza:
Én nem röhögtelek ki ezért.Leszartalak.
3/9 anonim válasza:
Eleve nem értem a kérdésed, mert látod, hogy boldogak, ennek ellenére te mégis azon morfondírozol, hogy el-e mondd neki. Ergo be akarsz kavarni. Tudom én, hogy nehéz, vagyis gondolom, de ne tedd, mert aljasság.
4/9 A kérdező kommentje:
nekem is bekavart a kedves barátnője :(
2013. szept. 29. 23:18
5/9 Feke88 válasza:
Ha van párja, ne erőltesd!
Akkor kellett volna lépned, amikor volt lehetőséged..
6/9 anonim válasza:
Minek vallanád be?? Ez CSAK A TE ÖNZŐSÉGEDNEK TENNE JÓT! De amúgy nem kellene! Próbáld magadba tartani! Senkit nem érdekel....
7/9 anonim válasza:
Épp azért. Legalább te legyél különb nála és ne süllyedj le az ő szintjére.
9/9 anonim válasza:
Vigyázz! Amit észlelsz a dolgokból szerelmesen, közel sem fedik a valóságot. Ne légy ebben annyira biztos, hogy ő is vonzódott hozzád, még akkor se ha a barátnőid ezt mondták neked. Szerintem hagyd a fenébe és ne nézegesd, mert akkor sosem múlik el. Ha kibírod, nem kell sokat várnod és pont nem fog érdekelni az egész vele kapcsolatos jelenlegi mizériád. És mit érnél amúgy el azzal, ha színt vallanál neki? Úgy gondolod, hogy csapot papot otthagy érted? Vagy megnyugtat valahogy, hogy várj rá és majd eljön érted? Vagy mit várnál tőle? Nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!