Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudom kimutatni az érzelmeimet, akkor sohasem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Nem vagyok képes kimutatni, amit érzek addig, amíg nem bízok meg teljesen a lányban és nem ismerem olyan szinten, hogy érdemesnek tartsam vele megosztani az érzelmeimet.
2013. szept. 29. 22:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jégszívű srácokért is oda vannak.
2013. szept. 30. 00:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Az a baj, engem is pont ez vonz, aztán ez elég sok fájdalommal járhat a lány részéröl, legalábbis én rengeteget szenvedtem miatta. Viszont tetszett, hogy nem hevert rögtön a lábaim elött, teszem azt sok fiú pár hét (skkat is mondok) után jön a jajjdeszépvagy jajjdeszeretlek dolgaival, és az inkább kiábrándító ilyen rövid idö alatt. Hosszabb idö után viszont jól esne, de ha még akkor is hidegen bánik.... akkor most nem is tetszem neki? Megéri szenvedni? Na szóval, érted.
2013. szept. 30. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!