Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

hosszúlett...

Szeretem Őt ,de szakitottam a barátommal tegnap ,mivel úgy vettem észre nem érdeklem.

Viszont mikor kimondtam ,h szakitani akarok akkor megölelt és azt mondta "megértem",majd láttam h nagyon rosszul esett neki és majdnem "sírt".Majd becsengettek és bementünk órára (nem egy osztályba járunk),nem volt kint szünetekben sem,és a barátai is látták rajta h szomorú ,és szótlan volt az nap.Annyira bántott a dolog szakitottam Vele miközben tényleg érdeklem Őt,Ezért beszéltem még1szer Vele.'sajnálom hülye voltam Szeretlek stb kezdjük újra",erre Ő: reggel még mást mondtam,és akkor én eldőntöttem mit akarok.

szóval nem békültki Velem,Nem tudom mit tegyek várjak Vele h átgondolja hétvégén.és újra beszéljek Vele?

2009. nov. 7. 19:24
 1/9 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk és 2hónap után.
2009. nov. 7. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Ha annyira szereted meg minden akkor menj utána és mutasd h komolyan gondolod az újrakezdést
2009. nov. 7. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A pasi már nem akar semmit tőled.
2009. nov. 7. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem megérdemled azt ahogy viselkedik veled!!!! miért nem gondolkodtál előtte hogy mit akarsz?? a pasid meg jól teszi h hárít!!!
2009. nov. 7. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahogy olvastam nem vesztetek össze, akkor miaz,hogy nem békül ki? Békében vagytok ti. Ne várj mert ha lezárja magában, és eldönti, hogy hát legyen... Akkor nem sok esélyed marad.
2009. nov. 7. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ha már nem szeretted akkor sajnálatból nehogy visszamenj. De azért mondhattad volna neki nap végén is.
2009. nov. 7. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:
És jólteszi ha nem békül ki. Most mi a francnak játszol az érzéseivel hogy meggondolgatod magad. Szemét vagy.
2009. nov. 7. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Suliban szakítani? :D

Megérdemelted amit kaptál, és azt is hogy nem fog veled újra összejönni.

Miért gondolják a h*lye p*csák hogy csak úgy játszadozhatnak mások érzéseivel?

Remélem jó lecke volt.

2009. nov. 7. 20:56
 9/9 A kérdező kommentje:

nem játszottam én az érzéseivel mindig elmondtam mia bajom,mit kellene változtatni a kapcsulatunkban ,de nem tett semmit ,sok mindent megtettem én is pedig ,h ne így legyen végüül.

viszont most tudta utolag kimutatni az érzéseit..

2009. nov. 7. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!