Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántam, mit tegyek?
hosszúlett...
Szeretem Őt ,de szakitottam a barátommal tegnap ,mivel úgy vettem észre nem érdeklem.
Viszont mikor kimondtam ,h szakitani akarok akkor megölelt és azt mondta "megértem",majd láttam h nagyon rosszul esett neki és majdnem "sírt".Majd becsengettek és bementünk órára (nem egy osztályba járunk),nem volt kint szünetekben sem,és a barátai is látták rajta h szomorú ,és szótlan volt az nap.Annyira bántott a dolog szakitottam Vele miközben tényleg érdeklem Őt,Ezért beszéltem még1szer Vele.'sajnálom hülye voltam Szeretlek stb kezdjük újra",erre Ő: reggel még mást mondtam,és akkor én eldőntöttem mit akarok.
szóval nem békültki Velem,Nem tudom mit tegyek várjak Vele h átgondolja hétvégén.és újra beszéljek Vele?

Suliban szakítani? :D
Megérdemelted amit kaptál, és azt is hogy nem fog veled újra összejönni.
Miért gondolják a h*lye p*csák hogy csak úgy játszadozhatnak mások érzéseivel?
Remélem jó lecke volt.
nem játszottam én az érzéseivel mindig elmondtam mia bajom,mit kellene változtatni a kapcsulatunkban ,de nem tett semmit ,sok mindent megtettem én is pedig ,h ne így legyen végüül.
viszont most tudta utolag kimutatni az érzéseit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!