Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy nős férfiba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
szerelmes vagyok egy nős férfiba a kívülállók azt mondják,hogy nekik úgy tűnik nem egy irányú. nem tudom enyhítő körülmény,hogy nincs gyerekük. nagyon nehezen tudom ezt feldolgozni. az elején nagyon jó volt ameddig azt hittem hogy csak flirt mindkettőnk részéről,de most hogy komolyodik...
2013. szept. 29. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Máglyára veled!
2013. szept. 29. 20:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nős férfival SOHA semmilyen körülmények között ne állj össze. Ha téged akar, és annyira rossz a házassága, akkor úgyis elválik. Ha meg nem, akkor csak egy kihasznált szerető lennél.
2013. szept. 29. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Bár könnyû írni,de mégis lépj ki ebbõl a kapcsolatból,mert ami most édeni jó érzés,hamarosan pokoli lelkiismeretfurdalás,zavarodottság,és instabilitás lessz,ez mind érzelmileg.Hidd el jobb ezt elkerûlni.Pasi van elég,esély is arra,hogy boldog legyél még!
2013. szept. 29. 20:06
 4/10 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%
Felejtsd el!
2013. szept. 29. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

mi az hogy komolyodik? Lefeküdtetek már? Ha nem, akkor ne tedd meg, lépj ki amég nem késő!

Ha igen, akkor is.. Próbáld meg, bár nehéz lesz, de ahogy telik az idő, még nehezebb lesz, és vagy csak játék leszel neki, vagy ha tényleg szeret ő is sokat fog szenvedni.

Arról nem is beszélve, hogy ha esetleg elválna, akkor mi a garancia arra, hogy hozzád hű lenne?

2013. szept. 29. 20:33
 6/10 A kérdező kommentje:
nem feküdtünk le. azon én is sokat gondolkodok hogy ha történik valami akkor is szenvedés lesz,ha nem akkor is. ha történik valami akkor a feleség,ha engem csak kihasznál akkor én,ha semmi akkor is én fogok szenvedni.sok a szenvedés,csak nálam nem megy ilyen könnyen,hogy eldöntöm,hogy kiszeretek belőle. már gondolkodtam azon,hogy pszichológushoz fordulok,aki ki tudna rángatni ebből,mielött jobban sérülnék lelkileg.
2013. szept. 29. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Távolodj el tőle, amennyire csak tudsz. Néha nincs más megoldás.

Nekem is évekig volt viszonyom nős férfival, és hiába akartam többször is elszakadni tőle, nem tudtam, ha találkoztunk elgyengültem, s elfelejtettem a sérelmeket, amiket egy ilyen jellegű kapcsolat okoz. Pedig azt biztosra tudtam, hogy nem szeret. Ne ess te is ebbe a hibába. Nekem akkor lett vége, amikor végleg eljöttem abból a városból...

2013. szept. 29. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A végén visszakönyörgi magát az asszonyhoz, és te leszel az utolsó..., ..., ..., aki őt aljas módon elcsábította, és kényszerítette.

Hidd el!

2013. szept. 29. 23:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem soha nem a szerető a hibás, ha a házas fél megcsalja a társát. Hanem az az ember, aki házasságban él, és mégsem hűséges. De ez pl vonatkozik egy normál párkapcsolatra is.

Szerintem most még könnyebben el tudnád engedni, mintha pl már lefeküdtél volna vele. Tudod szerelemnél, ha szex is van akkor az érzelmek felerősödnek.

Most még sokkal könnyebben túl tudnád tenni magad rajta, ha most hagynád ott.

Olyan sok pasi van a világon....

Mondok egy példát.

A suliban volt egy osztálytársam akivel nagyon jó barátok voltunk. Én viszont szerelmes voltam belé jó 1 évig. Tudtam, hogy nem vagyok az esete, és soha nem is akarna tőlem többet barátságnál. Ezért éltem tovább az életemet úgy, hogy szerettem őt.

1 hónappal az után, hogy eldöntöttem: továbblépek, megismertem a férjemet. Ekkor 24 éves voltam. Összejöttünk, szerelmes lettem. Azóta is együtt vagyunk.:)

Szerintem sokkal kevesebb szenvedést takaríthatnál meg azzal, ha az előtt zárod ki az életedből ezt a pasit, mielőtt még lefeküdnél vele.

27/N

2013. szept. 30. 09:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
kevesebb=több:) rosszul fogalmaztam
2013. szept. 30. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!