Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nős férfiba! Mit tegyek?
mi az hogy komolyodik? Lefeküdtetek már? Ha nem, akkor ne tedd meg, lépj ki amég nem késő!
Ha igen, akkor is.. Próbáld meg, bár nehéz lesz, de ahogy telik az idő, még nehezebb lesz, és vagy csak játék leszel neki, vagy ha tényleg szeret ő is sokat fog szenvedni.
Arról nem is beszélve, hogy ha esetleg elválna, akkor mi a garancia arra, hogy hozzád hű lenne?
Távolodj el tőle, amennyire csak tudsz. Néha nincs más megoldás.
Nekem is évekig volt viszonyom nős férfival, és hiába akartam többször is elszakadni tőle, nem tudtam, ha találkoztunk elgyengültem, s elfelejtettem a sérelmeket, amiket egy ilyen jellegű kapcsolat okoz. Pedig azt biztosra tudtam, hogy nem szeret. Ne ess te is ebbe a hibába. Nekem akkor lett vége, amikor végleg eljöttem abból a városból...
A végén visszakönyörgi magát az asszonyhoz, és te leszel az utolsó..., ..., ..., aki őt aljas módon elcsábította, és kényszerítette.
Hidd el!
Szerintem soha nem a szerető a hibás, ha a házas fél megcsalja a társát. Hanem az az ember, aki házasságban él, és mégsem hűséges. De ez pl vonatkozik egy normál párkapcsolatra is.
Szerintem most még könnyebben el tudnád engedni, mintha pl már lefeküdtél volna vele. Tudod szerelemnél, ha szex is van akkor az érzelmek felerősödnek.
Most még sokkal könnyebben túl tudnád tenni magad rajta, ha most hagynád ott.
Olyan sok pasi van a világon....
Mondok egy példát.
A suliban volt egy osztálytársam akivel nagyon jó barátok voltunk. Én viszont szerelmes voltam belé jó 1 évig. Tudtam, hogy nem vagyok az esete, és soha nem is akarna tőlem többet barátságnál. Ezért éltem tovább az életemet úgy, hogy szerettem őt.
1 hónappal az után, hogy eldöntöttem: továbblépek, megismertem a férjemet. Ekkor 24 éves voltam. Összejöttünk, szerelmes lettem. Azóta is együtt vagyunk.:)
Szerintem sokkal kevesebb szenvedést takaríthatnál meg azzal, ha az előtt zárod ki az életedből ezt a pasit, mielőtt még lefeküdnél vele.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!