Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem érdekel, hogy évek óta nem volt barátnőm? (lent)
Figyelt kérdés
pár éve volt egy komolyabb kapcsolat de azóta valahogy nem igazán érdekel van e valakim.elvagyok magamnak olvasok bulikba járok néha hegyekbe kirándulok muzeumokba megyek.2 3 havonta becsuszik egy egyéjszakás de ott sem a szexet élvezem csak jo összebujni valakivel.minden ismerösömnek komoly kapcsolata van.engem nem annyira zavar a szingliség de kezdem ugyérezni,hogy cikinek tartanak mások.az lennék? 25f2013. szept. 29. 08:58
2/9 schocko válasza:
Mindenki úgy csapja be magát ahogy tudja...
3/9 Mi közöd Tőle válasza:
Ez mind szép és jó, de ha téged nem érdekel, akkor minket miért kéne, hogy foglalkoztasson? Köszönjük a megosztást mindenesetre, úgy érzem több vagyok!
4/9 A kérdező kommentje:
csak az érdekelt ciki e vagy sem.ha nem tudsz hasznos választ adni akkor inkább ne is irj semmit
2013. szept. 29. 09:08
6/9 anonim válasza:
Nem ciki.
De minek kérdezed meg, ki nem sz@rja le, hogy mi a ciki, ha neked így jó? :)
7/9 anonim válasza:
Nem ciki. Engem már jó tíz éve nem vonz semmilyen komoly kapcsolat. Nem őrültem meg, hogy szaladgáljak bárki után is. A magam ura vagyok, nem alkalmazkodok egy pi-csához sem, meg őszintén szólva ne is akarja nekem megszabni, befolyásolni senki a saját életem. Pont.
8/9 anonim válasza:
En 22 vagyok, meg nem volt baratom, pedig sok baratnöm mar el is van jegyezve. Neha fura erzes, de cikinek nem mondanam. Elvezem a szingliseget, hogy nincs megkötes, nincs alkalmazkodas, csak en, függetlenül es önalloan. :)
Szoval tegyel ra, mit gondolnak masok. Ha nem ciki 12 evesen, hogy mar a fel varos atment rajtad, miert lenne ciki 25 eves szinglinek lenni? :)
22L
9/9 A kérdező kommentje:
király,kicsit elegem van belöle hogy mindenkinek meg kell felelnie ennek a szexuális fogyasztói társadalomnak
2013. szept. 29. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!