Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vissza jön? Egy hete még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza jön? Egy hete még szerelme voltam . Az élete . Elmondása szerint.

Figyelt kérdés

Ezel a mondatal vállt el tőlem ..!!!!?

"Nem érted meg hogy dolgoznom kell.suliba kell járnom.megfog halni a nagybáttyám utána a nagymamám.anyámék is veszekednek."

Meg lehet ezt érteni !??

Vissza jönn még hozzám..?

2013. szept. 29. 07:48
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
rögtön így adagoljam be neki?...szerda óta nem vagyunk együtt..egy iskolába járunk..kezdjek el vele beszélgetni?.és ne mondogassam neki hogy gyere már vissza hozzám..nagyon para
2013. szept. 29. 14:06
 22/23 anonim ***** válasza:

Figyelj, te ismered a srácot, magadat meg a szokásaitokat, én max. csak tippeket tudok adni. Nekem eddig még mindig bevált nyílt bocsánatkérés ("Szia! Ne haragudj, hogy a minap így meg úgy"), de ez én vagyok. Ha neked ez nem stílusod, akkor adagold be neki máshogy, emiatt nehogy kifordulj magadból :)

Viszont szerintem a srácnak látnia kellene, hogy megértetted, hogy mi volt a problémája (megértetted, ugye? :) ). Mindegy, hogy tálalod neki, csak tudja, hogy megértetted. Enélkül szerintem nincs értelme mondogatni neki, hogy menjen vissza hozzád (ha sokat nyígsz neki, akkor lehet, még jobban elmarod magad mellől).

Amúgy ha jóban van az apukáddal, az ő véleményét érdemes lenne kikérni. Ő legalább tud férfi fejjel gondolkodni ;)

2013. szept. 29. 15:14
 23/23 A kérdező kommentje:
mindennap találkozom vele..lehet hogy így könnyebb lesz..de köszi :)
2013. szept. 29. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!