Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vissza jön? Egy hete még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza jön? Egy hete még szerelme voltam . Az élete . Elmondása szerint.

Figyelt kérdés

Ezel a mondatal vállt el tőlem ..!!!!?

"Nem érted meg hogy dolgoznom kell.suliba kell járnom.megfog halni a nagybáttyám utána a nagymamám.anyámék is veszekednek."

Meg lehet ezt érteni !??

Vissza jönn még hozzám..?

2013. szept. 29. 07:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hazug! Máglyára vele!
2013. szept. 29. 10:32
 12/23 A kérdező kommentje:
akkor megint visszajön valószínü? ha nem jön össze mással a dolog?
2013. szept. 29. 10:33
 13/23 anonim ***** válasza:

Miért, más is van a képben? Azért B terv ne legyél...

(#9 voltam)

2013. szept. 29. 10:39
 14/23 A kérdező kommentje:
hát nincs b terve..hanem ö nem gondolkdik..hasára üt uána meg meg bánja
2013. szept. 29. 10:42
 15/23 A kérdező kommentje:
egyébként nem mondta hogy szakituk kész vége
2013. szept. 29. 10:48
 16/23 anonim ***** válasza:

Hm... És amellett, hogy mikor tud veled végre foglalkozni, azt is megkérdezted, hogy miben tudsz neki segíteni?

(#9)

2013. szept. 29. 10:48
 17/23 A kérdező kommentje:
egyébként konkretan nem mondta hogy szakituk kész vége...sak ez sok neki így
2013. szept. 29. 10:55
 18/23 anonim ***** válasza:

Aha.

Egyértelműen az a baja, hogy stresszes, mert nagyon sok gondja összejött neki és nem tudja hogy kezelni őket. Te, a barátnője, nagyon jó lelki támasza lehetnél. Viszont akkor neked kellene nagyon erősnek és önfeláldozónak lenned, megérteni, hogy családi vészhelyzetben a családja mellett a helye (azaz rád tud sokkal kevesebb időt szánni), ott támogatni, ahol tudod. Amihez, ha lenyugodott, le kellene ülnötök beszélgetni.

Amúgy, ha annyira szeret(ett), ahogy mondja, neki is rossz, hogy nem tud veled lenni. De azzal, hogy nyúzod, hogy foglalkozzon veled csak még jobban stresszeled (na nem mintha nem lenne jogos a kérés).

(#9 voltam még mindig, de most már nem untatlak tovább)

2013. szept. 29. 11:49
 19/23 A kérdező kommentje:
Akkor valoszinu h vissza jon !??
2013. szept. 29. 12:00
 20/23 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet biztosra mondani.

Én úgy látom elmondásod alapján, hogy időre van szüksége. Azt viszont nem tudom megítélni, hogy a kapcsolatotok mennyire romlott meg. Én a helyedben nem arra számítanék, hogy "visszajön", hanem tennék érte valamit. Egy bocsánatkérés, hogy nem akartál még te is gondot okozni neki, de nagyon hiányzik neked és ezért szeretted volna, hogy foglalkozzon veled, de megérted, hogy most a családja fontosabb, szerintem jó kezdet lenne.

Arra viszont készülj fel, hogy ha vissza is kapod a srácot, akkor is nagyon nehéz lesz neked, mert neked kell alkalmazkodónak és megértőnek lenned meg éreztetni vele, hogy bármi is történik számíthat rád. Pl. ha a X ideig nem tud veled foglalkozni, mert a családjának szüksége van rá. De te is hasonló támogatást vársz tőle, ha nálatok van valami gond, nem?

Mondok példát: távkapcsolatban élek. Nálunk is volt már olyan, hogy úgy mentem el hozzá 4 napra, hogy a munkája és a családi gondjai miatt néhány órát tudtunk csak együtt tölteni és nem 2 km-t utaztam. (A munkatársai később elmondták, hogy hetek óta akkor láttál először mosolyogni.) De volt olyan, hogy azzal tudtam benne tartani a lelket, hogy az e-mailjeimet olvasta, előre is bocsánatot kért, amiért nem fog tudni rájuk válaszolni.

(még mindig #9)

2013. szept. 29. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!