Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vissza jön? Egy hete még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza jön? Egy hete még szerelme voltam . Az élete . Elmondása szerint.

Figyelt kérdés

Ezel a mondatal vállt el tőlem ..!!!!?

"Nem érted meg hogy dolgoznom kell.suliba kell járnom.megfog halni a nagybáttyám utána a nagymamám.anyámék is veszekednek."

Meg lehet ezt érteni !??

Vissza jönn még hozzám..?

2013. szept. 29. 07:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nem. Ha igen, megint ki fog használni.
2013. szept. 29. 07:53
 2/23 A kérdező kommentje:
Mikor fog rá jönni?
2013. szept. 29. 07:54
 3/23 anonim ***** válasza:
Hát barátocskám, valószínűleg csak egy lyuk voltál a srácnak.
2013. szept. 29. 08:47
 4/23 A kérdező kommentje:
2 ev nem ennyit er neki
2013. szept. 29. 09:01
 5/23 anonim ***** válasza:
Hát... Megértem az ő bajait, de ha ilyen "könnyen" otthagyott, akkor szerintem ne reménykedj.
2013. szept. 29. 09:04
 6/23 anonim ***** válasza:
Lelkileg nem férsz már bele az életébe..persze arra nem gondol,hogy támaszt nyújthatnál neki
2013. szept. 29. 09:08
 7/23 anonim ***** válasza:

ÉS ha tényleg gondjai vannak amiken már nem tud csak úgy túllendülni?

Mi van akkor, ha nem tud rád annyi időt szentelni és fáj a szíve emiatt?

Miért kell mindig a legrosszabbra gondolni?

2013. szept. 29. 09:10
 8/23 A kérdező kommentje:

Azt mondta lehetunk meg egyutt..de most egyedul akkar lenni..

Azt mondta nem akkar senkit a kozelebe tudni se laanyt se fiut

2013. szept. 29. 09:15
 9/23 anonim ***** válasza:
Ebből az egy mondatból nem lehet megítélni. Mondd el légyszíves rendesen, hogy mi történt.
2013. szept. 29. 09:19
 10/23 A kérdező kommentje:

Hat o kint dolgozik az erdobe ejjel nappal..es mivel most iskola van..reggel 7-tol delutan 2-ig suliba van..es estig meg dolgozik 11-ig ha kell..mindig mondtam neki torodjon velem egy kicsit is..azt mondta h fog vsak most a sok a melo meg ilyenek..mondpm jo..most kiderult h megfog halni a nagybattya..es vele egyutt a nagymamaja is..az anyjaek veszekednek..de torodjon velem is..volt olyan hogy elmentem hozza 4 napra es abol egy fel napot toltotunk egyutt..es hozza teszem mi mar laktunk egyutt is..haza koltoztem hogy o tudjon dolgozni..de most azt mondta hogy egyedul akkar lenni nem akkar se fiut se lanyt a kozeleb..most szakitott velem szerdan..egy hete vasarnap meg minden szerelme voltam meg elete..de viszon.megkerdeztem tole h lehetunk e meg egyutt..azt mondta igen..de most sok a gondja...

Egyszer mar szakitot velem..akkor vissza jott.akor azert szakitott mert azt mondta hogy nem szeret

2013. szept. 29. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!