Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza jön? Egy hete még szerelme voltam . Az élete . Elmondása szerint.
Ezel a mondatal vállt el tőlem ..!!!!?
"Nem érted meg hogy dolgoznom kell.suliba kell járnom.megfog halni a nagybáttyám utána a nagymamám.anyámék is veszekednek."
Meg lehet ezt érteni !??
Vissza jönn még hozzám..?
ÉS ha tényleg gondjai vannak amiken már nem tud csak úgy túllendülni?
Mi van akkor, ha nem tud rád annyi időt szentelni és fáj a szíve emiatt?
Miért kell mindig a legrosszabbra gondolni?
Azt mondta lehetunk meg egyutt..de most egyedul akkar lenni..
Azt mondta nem akkar senkit a kozelebe tudni se laanyt se fiut
Hat o kint dolgozik az erdobe ejjel nappal..es mivel most iskola van..reggel 7-tol delutan 2-ig suliba van..es estig meg dolgozik 11-ig ha kell..mindig mondtam neki torodjon velem egy kicsit is..azt mondta h fog vsak most a sok a melo meg ilyenek..mondpm jo..most kiderult h megfog halni a nagybattya..es vele egyutt a nagymamaja is..az anyjaek veszekednek..de torodjon velem is..volt olyan hogy elmentem hozza 4 napra es abol egy fel napot toltotunk egyutt..es hozza teszem mi mar laktunk egyutt is..haza koltoztem hogy o tudjon dolgozni..de most azt mondta hogy egyedul akkar lenni nem akkar se fiut se lanyt a kozeleb..most szakitott velem szerdan..egy hete vasarnap meg minden szerelme voltam meg elete..de viszon.megkerdeztem tole h lehetunk e meg egyutt..azt mondta igen..de most sok a gondja...
Egyszer mar szakitot velem..akkor vissza jott.akor azert szakitott mert azt mondta hogy nem szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!