Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnék fájdalom nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék fájdalom nélkül lemondani róla?

Figyelt kérdés
A kapcsolatom már nem olyan, mint volt, nagyon fáj ez nekem. A barátom megváltozott, viszik a haverok a hülyeségekbe (fű, piercing, amit régen utált), a stílusa se olyan már, nagyképű lett, és kissé bunkó is. Én nem ezt a férfit szerettem meg. Bő egy éve együtt vagyunk, nem tudok csak úgy kilépni ebből, túl sok sok volt benne a szép élmény. Lassan, fokozatosan szeretném leépíteni, mert már több benne nekem a szomorúság. Mit kéne tennem? Amikor próbálok erről beszélni vele, felkapja a vizet, és azt mondja, ugyanúgy szeret.
2013. szept. 29. 07:42
 1/7 A kérdező kommentje:
Igazából azt szeretném, ha érezné, hogy elveszíthet, ehhez kérek ötleteket. Mert ha úgy állna hozzá, még meg lehetne ezt a kapcsolatot menteni.
2013. szept. 29. 07:44
 2/7 AeonFLUX ***** válasza:
Koncentrálj csak a negatív dolgaira és egy idő után magadtól megfogod utálni, mint a sz*rt. Nekem bevált.
2013. szept. 29. 07:51
 3/7 anti paladin ***** válasza:

Flörtölj előtte, "szerezz be" valami srácot akivel kettesben is el tudod tölteni az időt. Ha veszélyben érzi magát, talán észbe kap de erre nem sok esélyt adnék neki.

Egy hölgy ismerősöm pár napra szakított a palijával, elég drasztikus megoldás ugyan de eddig bejött a dolog. Más kérdés, hogy egyénfüggő ez a megoldás, szerintem csak ideig-óráig működik.

2013. szept. 29. 07:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Az emberek változnak és egy kapcsolaton belül sajnos nem mindig tolerálható, ha a másik gyökeresen új szokásokat vesz fel.
2013. szept. 29. 08:39
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ti nem a bunkó, tapló, nyers stílusú f..szagyerek férfiakat szeretitek, aki sz..rba se néz titeket? DEHOGYISNEM! Csak még szokatlan most neked.
2013. szept. 29. 08:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem őket! :)
2013. szept. 29. 09:11
 7/7 anonim ***** válasza:
A negatív dolgokra koncentrálás működik! Több éves kapcsolatban elég megdöbbentő tud lenni az éles váltás milyen gyűlölködővé tud válni egy nő (a kérdező indokai nélkül).
2013. szept. 29. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!