Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyi ideig tartott az első kapcsolatotok, és mi volt a szakítás oka?
Figyelt kérdés
Azt is írjátok hogy akkor hány évesek voltatok!:)2013. szept. 28. 19:50
1/13 anonim válasza:
16 évesek voltunk, 2 évig tartott. Ő az érettségi után messzire ment egyetemre, így a távolság volt a gond.
2/13 ameoland válasza:
2 hét.
a pofámba hazudott állandóan,amikor meg bizonyítottam én voltam a szemét.
16
3/13 anonim válasza:
4 és fél év / alaptalan féltékenység. 21 voltam, amikor vége lett.
4/13 anonim válasza:
elköltöztünnk, 2 hónapig tartott
5/13 anonim válasza:
1 év, 20évesen kezdődött. Nem illettünk össze, nem úgy viselkedett, mint aki igazán szeretne - persze nem is. De ezt csak utólag tudhattam meg... Pasik, legyetek őszinték!
7/13 anonim válasza:
14 voltam, 3 hónap volt.. a pasi kidobott, sztem azért mert nem birt megfektetni, haha :D
8/13 anonim válasza:
2 évig, mikor vége lett 17 voltam. Okok: sok veszekedés, elmúlt a szerelem, az exem részéről szabadság utáni vágy.
9/13 anonim válasza:
Nekem 5évig.Fiatalon jöttünk össze.Ő már eljegyzést,és egyéb komoly dolgokat tervezett,én viszont kiszerettem belőle.
10/13 anonim válasza:
4 hónap. 19 évesek voltunk. Azért lett vége mert miután lefeküdtünk, közölte, hogy ja, én csak meg akartalak dugni...sosem fekszem le 1 nővel többször.
Nekem vele volt az első:(
A 4 hónap alatt kedves volt, gyengéd, törődött velem, szerelmet is hazudott, csak hogy megdöntsön.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!