Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom jobban elvan a haverjával mint velem?
Figyelt kérdés
1 éve élünk együtt,22 éves lány vagyok,a barátom dolgozik,énis,de mindennap ugyanaz van,ő bent marad játszani,a munkatársával,aki a legjobb barátja,és játszanak mindennap este 10 ig haza ér 11 re aztán itthon is beszélnek,skypon.meg játszanak hajnalokig,és hétvégén is vele van:S velem nem törődik:S ez olyan rosszul esik,tegnap haza jöttem és meglepő módon,takarított:O mondom mit csinálsz takarítok,mert Krisztián is.és ha már elegem van belőle,akkor ő van felháborodva,tegnap nagyon beteg voltam,és azt mondta hogy,le..arja h beteg vagyok..ti lányok ezt eltudnátok viselni??ha egy fiúnak van barátnője,kicsit azzal is törődjön nem?:(#törődés #a.barátom
2013. szept. 27. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!