Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszagondolva az életetekre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszagondolva az életetekre, megérte nektek szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
Érettebb, negyven feletti emberek véleménye érdekelne. Én a húszas éveim közepén járok, de kezdem belátni, hogy ha szerelmes az ember, előbb utóbb úgyis csak fájdalom lesz belőle. Ezt látom másokon is, de saját tapasztalat is. Néha már fájdalomként indul, de a vége egészen biztosan az. Kezdem már úgy gondolni, hogy jobb ha ezektől távol tartom magam. Ti mit gondoltok, kedves érettebb embere, inkább vesztek vagy nyerek vele, ha mostantól megpróbálok így élni?
2013. szept. 27. 18:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
sajnos NEM NEM és harmadszor is nem mert reménytelen
2013. okt. 19. 18:57
 12/23 anonim ***** válasza:
vicces h lepontoztatok azért, mert nekem nem érte meg..... ööö, remélem alkothatok privát véleményt az engedélyetek nélkül is :D
2013. okt. 19. 19:00
 13/23 anonim ***** válasza:
NEM, mindig a logikus gondolkodas kell vezereljen!
2013. nov. 4. 16:45
 14/23 anonim ***** válasza:
Én hatalmasat csalódtam az exemben és iszonyúan fájt amikor szakitottunk, de ha a fiatal énem megkérdezné tőlem, hogy belemenjen e a kapcsolatba, én azt mondanám gondolkodás nélkül, mert életem legcsodálatosabb élménye volt ez a szerelem. Nem csinálnám vissza, mert amíg tartott megérte.
2013. dec. 12. 14:00
 15/23 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy igen, mert a legszebb érzés a világon minden fájdalmával, szenvedésével és szépségével együtt.

Utólag visszagondolva tényleg így érzem és úgysem lehet irányítani, ettől vagyunk emberek....

27N

2013. dec. 12. 14:02
 16/23 anonim ***** válasza:
Durván nem, ezért már nem is hiszek benne, szerintem csak önátverés, és semmi több. 28/f
2014. jan. 7. 17:46
 17/23 anonim ***** válasza:
Én 40-es férfi vagyok. Ha gondolod elmondom a véleményemet. Nekem sok csalódásom volt és sokáig fájó emlék maradt. Aztán rájöttem, hogy gyakorlatilag a legnagyobb szenvedést a párkapcsolatban saját magunk okozhatjuk. Szerintem ha ugy állsz a dolognak, hogy lehetsz szerelmes de ha változik a helyzet, esetleg megcsal akkor még nem dől össze a világ akkor könnyebben éled az életedet. Ugy kell lezárni minden kapcsolatot, hogy valamit tanultál belőle, élményeid voltak, jól érezted magad akkor simán lehetsz ismét szerelmes. Ragadd meg a pillanatot és ne képzeld, hogy az akit szeretsz a te tulajdonod. Amig vele vagy élvezd hogy vele vagy, amikor már nem érzed jól magad a kapcsolatban lépj tovább. A lényeg, hogy minden kapcsolatodra pozitívan tekints.
2014. jan. 28. 15:31
 18/23 anonim ***** válasza:

Megérte, és hiába a fájdalom, nem bántam meg hosszú távon. Akkor mindig jó volt. Ne ismételgesd ezt a savanyú dumát, csak magadnak ártasz vele. :)

24f

2014. jan. 28. 15:41
 19/23 anonim ***** válasza:
Bár rossz vége lett, azzal együtt megérte, sokat tanultam belőle önmagamról is, és egyáltalán a párkapcsolatok mikéntjéről.
2014. márc. 22. 18:35
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem sok minden múlik azon, hogy hogy ér véget.

Persze a szakítást az esetek túlnyomó többségében az egyik fél biztosan rosszul éli meg. És sűrűn vannak kihasználások és álomvilágba ringatások.

Nekem is volt pár érdekes és fájdalmas élményem. Igazából visszagondolva a viselkedésem bánom, a lányt utálom. De összességébe úgy érzem a személyiségemhez hozzá tett.

Hogy ez más lányoknak már nem biztos, hogy olyan nagy előny az tény. De a csalódások kellenek ahhoz, hogy egyszer te is jól tud alakítani a kapcsolatot és a párod is.

Ettől függetlenül osztom a véleményed abban, hogy jobban járok, ha távol tartom magamat tőle. De ettől függetlenül ez még mindig egy struccpolitika és tudom, hogy lesz aki ki tudja húzni a fejem a homokból. És akkor megint kockázatot kell majd vállalni hiszen semmi sem biztos.

De kockázat nélkül győzelem sincs, fél gőzzel meg semmit sem érdemes csinálni.

Szóval igazából az óvatossággal nyersz, mert jó eséllyel kiszűrsz pár alapból halálra ítélt partnert. A struccpolitikával meg veszítesz. Mert magában csak egy ideig boldog az ember... előbb utóbb megjelenik a hiányérzet aminek úgyis beadod a derekad előbb utóbb minden makacsságod ellenére.

2014. márc. 22. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!