Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek be kéne fejeznem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek be kéne fejeznem? (részletesebben lent)

Figyelt kérdés

Barátommal lassan 2 éve együtt vagyunk , de ahogy telik az idő , távolodunk el.

Fent akad kis apróságokon(ahogy én is), például hogy focista képét kivágtam vagy hogy épp egy fiúval beszélgetek.

Egyre kevesebbre fekszünk le, ha le is fekszünk nincs szenvedély.

Feszültebb vagyok mostanában mellette, kaffogunk egymással, de irtózatosan szeretem ennek ellenére, de már annyiszor össze vesztünk/veszünk hogy már csak gyűlik bennem/bennünk minden.

Tanács?:/ :(

2013. szept. 27. 17:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mond el neki,beszéljétek meg!
2013. szept. 27. 17:40
 2/2 A kérdező kommentje:

nem egyszer , nem kétszer próbáltam elmondani neki, de akkor mindig más téma jön, ujjab nagy össze veszés, akkor azt hizsi h nagyon térre van szükségem , hogy bulizni akarok stb.:/

annyiszor kezdtük már ujbol.:(

hogy megváltozunk...:S

mindig vissza esünk.:/

érezzük mind a ketten hogy nem oké valami...

nem mondjuk többször hogy szeretlek...

régebben ki se szálltunk egymás szájából,sülve-főve együtt voltunk...

minden sza**n átmentünk amnéziától, mütéttől, csalódástol a nemtudom én miig.:/

ő az első nagy szereleem...

fogalmam sincs mit tegyek.:'(

2013. szept. 27. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!