Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan ciki abban ha 20 éves létemre 18 éves barátom van?

Figyelt kérdés
folyton kapom a savazást érte, viszont fordított esetben meg tök normális.. nem értem.. (20l és 18f)
2013. szept. 27. 16:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmi. Szerintem nem ciki. Ne foglalkozz másokkal :)
2013. szept. 27. 16:42
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Ez azért van mert a fiúnak 2-3 évvel idősebbnek kell lennie hogy ugyan olyan érettségi szinten legyetek
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hadd forogjanak magukban. Ne foglalkozz velük.
 4/10 anonim ***** válasza:

A párkapcsolatok az érzésekről, két ember közös akarásáról szól.

A párkapcsolatban nincs olyan, hogy ciki. Két ember - ilyen olyan okokból - de jól érzik magukat együtt. Teljesen felesleges olyan kérdéseket feltenni, hogy vajon a társadalom vagy csak a barátid, ismerőseid ezt elfogadják e vagy sem.

A szerelem nem egy egy matematikai képlet, ami vagy helyes vagy nem. Van és kész. Senki nem mondhatja nektek azt, hogy most ciki e vagy sem. Felejtsd el ezt a hülyeséget, amit mások mondanak neked. Semmi közük hozzá.

Én a magam részéről elküldeném őket a p.ába, de ez már nem az én döntésem :)

2013. szept. 27. 16:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Semmi ciki sincs benne!

Szerintem ne érdekeljen mások véleménye, szard le őket.

2013. szept. 27. 16:48
 6/10 A kérdező kommentje:

a poénnak szánt megjegyzések tudnak a legjobban felidegesíteni..

"bébiszitterkedsz ma is?" "nem lőtték fel még a pizsijét?"

nem cserélhetem le a komplett baráti körömet.. tudom hogy beszélni kellene velük, de azért nem olyan egyszerű...

2013. szept. 27. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Mondanád ezt: De megyek nemsokára és élvezni is fogja az én bébim:)
2013. szept. 27. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem ciki egyáltalán :) Sőt az csak jobb, ha fiatal a kicsike... :)
2013. szept. 27. 17:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem csak irígykednek, hogy neked van barátod, és nekik nincs. :) Egyébként a 18 éves az nem olyan fiatal, sőt... :) Már felnőtt korú ha a 18. élétévét betöltötte. De most komolyan, 2 év miatt hisztizel? Valakik között 10-15 év különbség is van, mégis szeretik egymást. Elég gázak a haverjaid, ha ilyen megjegyzéseket tesznek. De ha már iylen megjegyzéseket tesznek, próbálj viccesen reagálni rájuk, és akkor majd csendbe maradnak. :) Dicsekedj, hogy milyen jó volt vele este...stb
2013. szept. 27. 17:21
 10/10 anonim ***** válasza:
semmi
2013. szept. 27. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!