Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nagyok az elvárása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyok az elvárásaim a nőkkel szemben?

Figyelt kérdés

Külsőleg legyen számomra szép arca szeretem ha sokat mosolyog és nevet. Alakra ne legyen sovány és kövér, de lehet szexisen telt, hogy lehessen mit fogni rajta, azt nem szeretem, ha folyik róla a zsír. Vékonyt is elfogadnék, ha nem gebe. Az átlagost szeretem legjobban. Magasság annyiban számít, hogy ne legyen magasabb nálam, mert én elég magas vagyok, de ne is legyen alacsony.

Belül meg nekem az a legfontosabb, ha hűséges nem azért van velem, hogy csak szimplán legyen mellette valaki, mert nem tud egyedül meglenni, hanem szeressen is mellé. Legyünk őszinték mindenről beszélgessünk, még azokról is amik fájnak legbelül, ha elmondom neki, hogy még nem volt kapcsolatom, akkor ne hisztizzen, hanem értse meg a miértjét. A dohányzást meg nem tudom eltűrni, mert nagyon undorodom tőle, alkoholt ihat csak mértékkel, mint én. Röviden ennyi!

2013. szept. 27. 12:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem azert az, hogy a kulsot reszletezed, a belsorol meg sajat bevallasod szerint "csak annyi", az bizony arulkodo jel. De a korodtol is fugg a dolog, tinikent meg normalisak ezek az elvarasok, felnottkent mar gaz.

De vegul is mindegy: ezek annyira lenyegtelen dolgok, hogy csak addig szamitanak, amig egyszer szerelmes nem leszel.

Nekem is mindig megvolt az idealom, a magas, barna, mackos, komoly ferfi, aki mellett kis torekeny nonek erezhetem magam. Aztan bumm, megjott a szerelem. A parom kicsit se hasonlit az idealomra, alacsony, szoke, izmos, gyakran gyerekes. Megis ha csak ram nez, mar remeg a labam, minden nap alig varom a munka veget, hogy vegre hazamehessek hozza. Es mara mar o a tokeletes ferfi :)

Nem rossz dolog, ha az embernek van idealja, de esszel kell kezelni. Ha valaki megerint, botorsag nemet mondani a dologra csak mert esetleg tul magas, vagz egy kicsit tul sovany, tul duci. Hosszutavon nem ez szamit :)

2013. szept. 27. 13:20
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

"Belül meg nekem az a legfontosabb..."

Innentől kezdve, ami tulajdonságokat írsz, amiknek alapelvárásoknak kéne lenniük, azaz extrának nem számító jellem, csak egy szép álom marad, egy fiktív nőszemély leírása, akiről ábrándozhatunk.

25/F

2013. szept. 27. 13:54
 13/21 anonim ***** válasza:

#8, legy szives ne forgasd ki a szavaimat. Termeszetesen mindenki olyan lanyt valaszt, kulsore-belsore, amilyet szeretne. Am amikor a test szepsege idovel elmulik, csak a belso tulajdonsagok maradnak, amik viszonylag(!) allandoak.

#11-es valaszolo ertette, amit irtam. En sem gondoltam volna soha eletemben, hogy egy szakallas ferfi menyasszonya leszek. Sot ... Regebben kizaro tenyezo volt. Nos, mara ez megvaltozott :))

2013. szept. 27. 14:19
 14/21 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok, de miért lenne gáz? Leírtam, hogy azért nem írtam olyan sokat, mert nagyon hosszú lenne, de ha kell a kedvedért leírom. Bűn az is, hogy számít milyen legyen a külseje? Nem tértem ki a hajszínre szemszínre, mert nekem az mind1. A testalkatnál a két végleget nem fogadnám el, mert nem tartom vonzónak. A szépség mulandó mondást meg hülyeségnek tartom, ha szeretek valakit szerintem még 40 évesen is tetszeni fog. Amúgyis inkább 40 éves kortól mulandó leginkább!
2013. szept. 27. 16:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem írtam, hogy bűn és azt sem, hogy "nincs jogotok" elvárni egy bizonyos szintű külső megjelenést.

Megpróbálom még egyszer. Kevésbé lesz tartós a kapcsolat, ha külső tulajdonságok alapján szelektálsz, mint ha közös hobbi / időtöltés miatt sokat beszélgettek. Szeretni sem a külsődért fog, hanem a lelkedért.

2013. szept. 27. 16:42
 16/21 A kérdező kommentje:
Én nem a szelektálás szót mondanám erre. Gondolom te se jönnél össze egy olyannal akit nem tudnál megcsókolni, mert felkavarná a gyomrod, én így vagyok némelyik nőnél, erről viszont nem tehetek. Vannak nők akik vonzanak vannak akik nem. A belső tulajdonság is ugyanolyan fontos, mint a külső, de ha nem találom vonzónak kívülről akkor párkapcsolat nem kéne viszont más férfinak biztos ő lesz az igazi, nekem meg egy olyan akibe megtalálom amit keresek. Gondolom ti se adnátok lejjebb, volt olyan korszakom amikor tényleg csak a külsőt néztem, plázanők érdekeltek csak, ők pedig mindig elhajtottak, mert nem voltam olyan aztán elkezdtem reálisan nézni a világra. Ha ennél lejjebb adnám, amit leírtam egyáltalán nem lennék boldog, és magamnak ártanék.
2013. szept. 27. 20:31
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Igazából az a helyzet, hogy amit írtál, az a legtöbb lányra igaz. Nincs értelme kikötni. Nyilván akitől "hánysz" (bár egy másik emberi lényről még akkor sem feltétlen szerencsés így nyilatkozni, ha fiktív), annál szóba se kerül a kapcsolat lehetősége.
2013. szept. 27. 22:45
 18/21 anonim ***** válasza:

én hihető vagy sem, ilyen vagyok :)

persze az is számít, hogy te milyen vagy, milyen az értékrended, közös nevezőn vagyunk-e és egyáltalán illünk-e egymáshoz... ezer dolog függvénye egy kapcsolat

2013. szept. 30. 21:14
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen nő nem létezik. Főleg ami a belső tulajdonságokat illeti...
2013. szept. 30. 21:16
 20/21 anonim ***** válasza:

ezt csak azok mondják, akik nem találkoztak még ilyennel, vagy jól átlettek cseszve és kiábrándultak

de létezik!

2013. szept. 30. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!