Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon nehezen bízunk egymásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehezen bízunk egymásban a kedvesemmel. Miért nem tudok bízni benne? (20/L)

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok a kedvesem 24 éves. Annó egy hónap után összeköltöztünk ez már 13 hónapja történt. Nem bántam meg odavagyok érte, imádom! DE! Találtam az msnjén beszélgetéseket lányokkal.(volt akivel számot is cserélt...) Tipikus pasi beszólogatások azok a fajta beszélgetések, melyek szerintem az ő önbizalmát szolgálják, úgymondd visszaigazolás neki önmagáról. De nehezen viselem el, ha egy csajjal közli szexi vagy, szívesen kipróbálnálak. Számon kértem, sírva kért bocsánatot. Mégis a mai napig vannak ilyen beszélgetései, párat benyelek a durvábbakat számon kérem. Én, ha csak hímneműhöz szólok, le vagyok oltva. Szeretjük egymást, tudom és érzem h ő is imád. Mégis mi a francért kellenek ezek a beszélgetések? Nehezen viselem, nagyon rosszul esik. Egyszerűen nem tudok bízni benne. Bennem van a hiba? Féltékeny vagyok, tudom is magamról. De az ő féltékenységéhez én fel sem érek.
2009. nov. 7. 00:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hmmm na akkor jó hogy nem csak a mi kapcsolatunk ilyen!!Mi 3éve vagyunk együtt és én is találtam ilyen beszélgetéseket én 17 vagyok ő 22!!!

Fogalmam nincs mit akarnak egót vagy megcsalni minket!

De az biztos ha én találok mégegyszer iet akkor tutti viszlát lesz neki!

Amugy nálunk is volt telefonszám csere de az is minek!

Amugy nem azért de szerintem kitörli ezeket már!Szóval nem látod meg

2009. dec. 3. 10:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy az ilyen férfi szégyelje magát! Látszik, hogy mindent megteszel a kapcsolatért, ő meg ellened (is) dologzik? Hol itt a logika. Örülhetne, hogy egy rendes lányt talált, nem hogy vissza él a lehetőséggel. Megértem, hogy nem tudsz benne megbízni így már, én sem tudnék másban ilyenek után, többszöri visszaesés után. Gondold át a kapcsolatotok jövőjét, hova fog ez így vezetni. 22/F
2009. dec. 3. 11:23
 13/18 anonim ***** válasza:

Imádom ezeket a válaszokat, szabályosan tönkre tesz agyilag de szeretem.

Kezdj el mérlegelni az mindig segit.

De gondolkodj, ezeket megcsinálja h teloszám csere meg ilyet mond csajnak h kiprobálnálak, akkor télleg szeret?

Én ezek után én ott hagynám tuti.

És ha válaszod az erre h nem tom mert szeretem, akkor meg ne tegyél fel hülye kérdéseket, maradj vele szeresd tovább és szenvedj.

(Elnézést ha nyers voltam)

2009. dec. 3. 11:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Azta!!!! Mintha én írtam volna ezt pár éve:D Az én story hasonló képen kezdődött.Drága párom msn kezdte a flörtöt mindenféle csajszival,lenyeltem mert szeretem.Aztán email ben is lebukott,lenyeltem mert szeretem.Aztán egyre többen szóltak hogy mit művel,ekkor már évek múltak el.A felesége lettem ,szültem neki egy kisfiút.De ő tovább folytatta.Ekkor én mérlegeltem kell ez nekem?Mit érek el én vele?Elhagytam......Pedig 4 évig a felesége voltam.Most is ugyan ezt csinálja mint ahogy meséli.Sose érdemelt engem meg....Azóta boldog vagyok azzal az emberrel akinek úgy kelek ahogy vagyok,gyerekkel együtt..És aki sose csalna meg msn se.......Gondold át hova jutsz vele
2009. dec. 3. 13:28
 15/18 anonim ***** válasza:

hát, biztos ti csináljátok jól.

nálunk úgy van, hogy ha megtetszik egy csaj, megdumálom barátnőmmel, mutatok róla fényképet, elmondom mikor mit beszéltem vele, ha találkoztunk, mi volt.

persze ugyanez fordítva is működik. ő is totál őszinte velem.

mivel teljesen biztosak vagyunk abban, hogy szeretjük egymást, és senki nem állhat közénk, simán belefér a flört másokkal. meg néha a szex is (utána meg hatalmasat szexelünk együtt is, tök jó).

2009. dec. 3. 13:58
 16/18 anonim ***** válasza:
az előttem szólónak jó gáz lehet az a kapcsolat nem is szerethetitek egymást!!
2009. dec. 3. 22:03
 17/18 anonim ***** válasza:

22:03 - igen, biztosan igazad van, és elhiszem, hogy sokat tudsz erről.

nagyon rossz nekünk persze, azért csináljuk így. :DDD

mivel teljesen nyíltan beszélünk mindenről egymással, nincs szükség hazugságra, titkolózásra. lényegében nem létezik olyan, hogy az egyik megcsalja a másikat, mert mindig mindenről tudunk, amit a másik csinál. előre megbeszélünk mindent, és nem csinálunk semmit anélkül, hogy a másik megengedné.

egyikőtöktől sem várom el, hogy megértse a szeretetnek azt a fokát, amikor a többi ember nem érhet a közeletekbe, bármi van. a legtöbben soha nem tapasztaljátok meg azt, hogy nincs kétség és nincsenek kérdések. régen elfogadtam, hogy a legtöbb ember csak korlátok között érzi biztonságban magát. a legjobb barátaimon is ezt látom. és azt is látom, hogy az esetek többségében nem működik a dolog, félrekacsintgatnak, csorgatják a nyálukat, és mert azt hiszik, nem szabad ilyet, rosszul érzik magukat tőle.

nem hibáztatlak titeket, éljetek úgy, ahogy jól esik, vagy ahogy sikerül.

én viszont tudom, hogy mit jelent az, úgy szeretni valakit, hogy ne kössem magamhoz. azért velem legyen az, akit szeretek, mert jó velem lenni, és ne azért, mert úgy érzi, nincs más lehetősége.

2009. dec. 3. 23:24
 18/18 anonim válasza:

A féltékenység nem egy jó dolog, de ha már van, akkor nem szabadna, hogy neki lehet, neked meg nem. Nincs meg az egyensúly nálatok. Ez hosszútávon nagy probléma lehet.

Egyébként vannak olyan emberek, akik napi szinten igénylik a szexet, a változatosságot. (Nem csak a férfiak, nők is vannak ilyenek, bár több a férfi, kétségtelen.) Próbáltátok már megszínesíteni szexuális életeteket egy szokatlan helyen, szokatlan ruhában, stb?

Nem lehet, hogy az a baj, hogy kevés a szex v. már nem olyan változatos? Nem kell rögtön pácsere, meg swingerklub, csak egy kis változatosság kell néha, főleg, ha hosszú távon gondolkodtok.

2010. júl. 22. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!