Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehezen bízunk egymásban a kedvesemmel. Miért nem tudok bízni benne? (20/L)
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok a kedvesem 24 éves. Annó egy hónap után összeköltöztünk ez már 13 hónapja történt. Nem bántam meg odavagyok érte, imádom! DE! Találtam az msnjén beszélgetéseket lányokkal.(volt akivel számot is cserélt...) Tipikus pasi beszólogatások azok a fajta beszélgetések, melyek szerintem az ő önbizalmát szolgálják, úgymondd visszaigazolás neki önmagáról. De nehezen viselem el, ha egy csajjal közli szexi vagy, szívesen kipróbálnálak. Számon kértem, sírva kért bocsánatot. Mégis a mai napig vannak ilyen beszélgetései, párat benyelek a durvábbakat számon kérem. Én, ha csak hímneműhöz szólok, le vagyok oltva. Szeretjük egymást, tudom és érzem h ő is imád. Mégis mi a francért kellenek ezek a beszélgetések? Nehezen viselem, nagyon rosszul esik. Egyszerűen nem tudok bízni benne. Bennem van a hiba? Féltékeny vagyok, tudom is magamról. De az ő féltékenységéhez én fel sem érek.2009. nov. 7. 00:39
1/18 anonim válasza:
Minek vagytok egyutt?Sosem tudnek megbizni egy ilyen emberben.
2/18 A kérdező kommentje:
Mert szeretjük egymást. Tudom, hogy nem találkozgat senkivel, és nem csal meg. Minden tökéletes, ez az "apró" kis baki van amit nem vagyok hajlandó benyelni.
2009. nov. 7. 00:51
3/18 anonim válasza:
szerintem egy suttyó a fószer, nem csoda, hogy nem bízol benne. de erre tényleg nem lehet kapcsolatot építeni. :o
4/18 anonim válasza:
Elobb csak msn/hiszen elnezed neki/,aztan telszam csere,vegul talalka meg szex.Ha a kapcsolat elejen ilyen link mi lesz kesobb?Gondold at!
5/18 A kérdező kommentje:
Elég nagy szám van általában odamondom ah nem tetszik valami, de mikor a legdurvább beszélgetését megtaláltam, akkor összeroppantam hánytam idegességemben hasonlók. Látta mennyire rosszul esett akkor kért sírva bocsánatot. Olyan durva beszélgetése azóta sem volt, de az csajok felé az apró megjegyzések nem maradoznak el...
2009. nov. 7. 01:07
6/18 anonim válasza:
Mit varsz ettol a kapcsolattol?Eljon az az ido amikor megbizol majd benne?
7/18 anonim válasza:
Ez vajon mire jó Neki? Úgy értem, én, ha igazán szeretek valakit, felőlem meztelenül teperhetne le másik nő, valahogy nem tudnám jól érezni magam vele.
8/18 A kérdező kommentje:
Én sem értem. A munkahelyén rámászott egy csaj. Jó csaj. De elhajtotta. Szóval tényleg nem értem.
2009. nov. 7. 01:53
9/18 anonim válasza:
a munkahelyi csajt elhajtotta???ugyan mar...
vagy nem is volt igaz a story,csak neked vaganykodott
vagy megdugta es hazudozik ossze-vissza.
10/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy elhajtotta, nem ő mesélte, hanem egy biztos forrás, még ha hülyén hangzik is. Szeret érzem, tudom, de akkor sem értem ezekre mért van szükség.
2009. dec. 3. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!