Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti milyen lányt képzeltek el magatoknak?
Csak kíváncsi vagyok milyen tulajdonsággal ruháznátok fel azt a lányt akivel komoly kapcsolatot tudnátok kialakítani?
Itt most főként a természetére gondolok és nem a külső dolgokra...de azt is írhattok :)
Kedves, cuki, nem vézna, nem lóg ilyen dísz gyökerekkel, könnyen zavarba hozható, értelmes, mosolygós, ha rossz kedve van meg vígasztalhatom és pl: nagyon szomorú akkor sírhat a vállamon miközbe öleljük egymást :D
16/F
Életvidám, kedves, aranyos, bohóckodó, csiklandós, mosolygós, huncut és nincs lufi fóbiája;)
23f -Pápa
1. szerintem ez egy ártatlan kérdés,nem értem miért kell ilyet hozzászólni?
2.Nem is arra gondoltam hogy kit képzelsz el tökéletesnek,csak hogy mondjuk milyen tulajdonságokat kedvelsz egy lányban...
hát ő izzé
ne legyen hisztis, szeresse az extrém őrült dolgokat mint én :D bár nem zavarna ha nem... szeretetreméltó, őszinte HŰ!!! ne legyen túlságosan érzékeny... külsőleg ne hagya el magát egy szóval sportos... hosszú vasalt haja van (erre azt értem hogy sima ne göndör) eredeti hajszíne legyen... minimálisan sminkelje magát vagy természetes... arcra nem kell a tökéletes de ne is legyen atomcsúnya
aranyos, kedves, türelmes, okos, aranyos (húú, ez kétszer van, nem véletlenül :D)
mennyit lehet írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!