Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befolyásolja a fiúkat, hogy látássérült vagyok?
16 éves lány vagyok, látássérült. Látszik a szememen, hogy nem látok jól. Mennyire befolyásolja ez a dolog a korombeli fiúkat? Egyszer-kétszer megkaptam, hogy nem szívesen járnának ilyen lánnyal, mert "nem valami szép látvány".
Elsősorban a korombeli srácok véleménye érdekelne, de bárki válaszát szívesen várom :)
Sziasztok! :)
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Úgy vettem észre, hogy a korombeliek félnek ettől az egésztől, vagy nem is tudom. Eléggé kiborultam, amikor kijelentették, hogy így ők ezt nem csinálnák.
Látszik rajta. A bal szememre nem látok. Kisebb, mint a jobb oldali. Engem és a családomat, barátaimat nem zavar... csak azért sokként ért, hogy mást igen. Jó, persze.. Ez nekem már természetes úgymond, csak azért na. :D
Engem egyáltalán nem zavarna.
Én is látássérült vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!