Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sűrűn találkoztok a párotokkal? A munkája befolyásolja ezt?
Ebben a szituációban,tapasztalatból mondom,nem mindenki érti meg a másik felet,hogy mit miért.Senki nem azért megy el 500-1000-1500km-re dolgozni,mert olyan jó kedve van.A jobb élet reményében,hogy ne legyenek,vagy kevesebb anyagi gondok legyenek.manapság már sok mindenre van lehetőség h napi szinten tartsátok a kapcsolatot addig amig,nincsenek meg azok a körülmények,hogy
1)vagy kivisz magával
2)vagy haza megy.
Tapasztalat,és ha nagyon utána járnék statisztikát is tudnék mutatni,hogy a családtól,elszakadt,külföldre ment emberek,nagy része,vagy úgy ér haza hogy vagy megromlik a házassága,párkapcsolata,vagy az egyik fél félre lép a hosszú idő miatt.Ne feledd: miattad,miattatok csinálja,meg maga miatt.Nekem a volt kapcsolatom azért ment tönkre mert kimentem,a mostani pedig azért haldoklik mert kint vagyok azóta,pedig én 3 hetente haza jövök miatta.
25 F
Köszi mindenkinek!
Igen, nekem is rögtön ezek a dolgok jutottak eszembe amiket te mondtál, kedves utolsó. Azonban nekem még minimum 2 évem van az egyetemen, szóval addig szinte lehetetlen hogy utána menjek. Az oké, hogy aztán munkát már találnék, csak hogy addig mi lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!