Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen tág fogközű fiúval? Menniyre befolyásolja a csajozási sikert ilyen fogazat?
Fúúj
(bocsi de undorítónak tartom)
Úgy látszik egyesek lovat akarnak nem párt maguknak, ennyi felületes embert :)
Nem ezen múlik a párkapcsolat, pláne ilyen dolgon, amiről nem tehet, mert genetika és ráadásul egy fogszabályozó megold.
Engem elég csinos nőnek tartanak, de ha megszeretem, az illetőt nem ezt fogom nézni
Tényleg az a baj, hogy manapság a női társaim, ha látnak valami szépséghibát, furcsát a másikon máris fujj, meg csúnya 25L
Ok, köszi a válaszokat.
Most már legalább segítettetek eldönteni, hogy csak párválasztás után fogom megcsináltatni a fogaimat.
Mert ameddig ilyen, addig értelmes intelligens nőket fogom INKÁBB vonzani. De ha megcsináltatnám, akkor meg ilyen felszínes bunkó nők is jöhetnek mint az 1, 2, 3-as :)
Igaza van a kilencesnek, ez nem igénytelenség. Igénytelen, akkor lenne, ha lepedékes, lyukas, csúnya, fekete fogai és büdös szája lenne. Naa azzal én se jönnék össze. Az kiábrándító brrrrr.
De ez más, ez genetika. Lehet változtatni rajta valóban, de egy ilyen fogak szabályozása vagy 200 ezer 25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!