Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van párom már 6 éve, teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párom már 6 éve, teljesen jól működik, kisebb nagyobb veszekedésekkel de van egy fiú barátom akivel 3 éve nagyon jóba vagyunk . Kit kellene választani?

Figyelt kérdés
Ezzel a fiú baráttal az utóbbi időbe ...kb éve, fél éve még többet beszélgettünk szinte napi szinten, nekem ő tetszett titkon de nem tudtam hogy ő mit érez de most bevallotta , hogy belém esett teljesen és már régóta tetszem neki csak nem merte elmondani, és egyből én nem mertem elmondani hogy mit gndolok róla de a végén mégis megtettem. Mit csináljak, nem tudom eldönteni kit szeretek ???!!! A barátom iránt is érem ezeket de mindketten mások és nem tudok dönteni! Mit kellene tennem?

2013. szept. 26. 11:52
1 2
 11/15 Dreed ***** válasza:

És még néha nem értik a nők,hogy miért megy el a férfiak bátorsága és kedve...

ez is egy jó példa.

2013. szept. 26. 12:19
 12/15 zoliba' ***** válasza:
mnndtam már,h ribi vagy. A másik farkát akarod. Sőt neked az lenne jó,ha meglenne mind2.
2013. szept. 26. 12:32
 13/15 A kérdező kommentje:
abszolút nem erről szól képzeld, érzelmek is vannak a világon nem csak a szex....és nem csalnék meg soha senkit amíg vele vagyok ilyen téren . am meg nem ez volt a kérdés ha nem tudsz értelmesen válaszolni akkor inkább tartsd meg. Többieknek köszönöm az értelmes válaszokat.
2013. szept. 26. 13:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor is lehet ilyet érezni ha a jelenlegi az igazi. 6 év után egy kapcsolat ellaposodik és ha nem teszel ellene hanem másokkal foglalkozol akkor bizony előállhat a mostani helyzet. Ott a gond, ha valaki nem tud (talán nem is akar) nemet mondani a kísértésre. A kapcsolatodat biztosan fel lehetne dobni a kérdés, hogy Te mit választanál.
2013. szept. 26. 13:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez így van....
2013. szept. 26. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!