Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves srác (rosszfiús...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves srác (rosszfiús feeling) és egy 14 éves "jókislány". Szted lehetséges h legyen vmi?

Figyelt kérdés

Egy suliba járunk.

Én 8.os vok, ő 10.es.

És már több barátnőm is mondta h néz.

és énis úgy érzem.

Persze én is őt.

2009. nov. 6. 19:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

szia

köszönöm =) lehet, hogy télleg unatkozik, végülis egyedül van általába szünetekbe, de akk nem feltétlenül engem nézne...

végülis volt már, h mindketten néztük a másikat..egyszerre... és rámosolyogtam :$

de őt nem non látom mosolyogni. mindig olyan komoly képet vág.

eccer amikor háttal álltam neki, barátnőm mondta, h megin felénk néz, és egy gyerek magyaráz neki, ő meg csak bambult, és bólintott egyet =)

2009. nov. 6. 20:40
 12/21 anonim ***** válasza:
nem hinném hogy véletlenül néz....ha nem mész oda hozzá sosem tudod meg hogy mi van... egy próbát megér...szerintem
2009. nov. 6. 20:45
 13/21 A kérdező kommentje:

szia

köszi a véleményt =) télleg oda kéne mennem... de fogalmam sincs, h mit mondjak :S

2009. nov. 6. 20:50
 14/21 anonim válasza:

milyen sok paraszt van itt :D

most miért nem lehet normálisan válaszolni?

nem is ismeritek a srácot :D

na a lényeg hogy szerintem kérd el az msn cimét beszélgess vele minél többet és utána biztos lesznek fejlemények:D

sok sikert :)

2009. nov. 6. 23:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Figyelj töki, van esélyed, menj oda, és legyél laza mint a zselé. A kérdezőkommenthez meg,a rockerek és a punkok (az aki ténylegesen is évek óta nem látot nyirás céljából fodrászt)törödik a hajával. Napi 2x reggel este, másnaponta mosni kell, balzsamozni,stb... tudom. nekem is volt
2009. nov. 7. 01:42
 16/21 A kérdező kommentje:

szia

ohh köszi =D

am lehet télleg azt kéne :)

2009. nov. 7. 19:21
 17/21 A kérdező kommentje:

szia

köszi :) hát jah...odamenni. de sajna nem vok "olyan laza, mint a zselé" =( xD

2009. nov. 7. 19:24
 18/21 anonim ***** válasza:
mi az h rossz fius feeling lop csal hazudik?? vagy mi van? ha olyan akkor járj vele és hamar meg lesz az első kölök h családi potlikk
2009. nov. 8. 20:27
 19/21 anonim ***** válasza:
a 3 adik válaszoló mondott igazat úgy is a járókeretes öreg faszkikra mennek :D
2009. nov. 9. 10:13
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Van esélyed. Az első szerelmem ugyanez a szitu volt. Ugyanennyi idősen... :) Egyelőre 8 évig tartott, most szakítottunk, de lehet, hogy még vele élhetem le az életem egyszer...

Mi egy buliban jöttünk össze, mert egy nagyobb társaságba mindketten beletartoztunk. Én ott mentem oda hozzá. Nyugodtan menj oda, lehet, hogy csak ő nem mer odamenni, pedig tetszel neki. ;) Akármilyen vagánynak látszik, attól a lányokkal kapcsolatban lehet félénk... :)

22/L

2009. nov. 9. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!