Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves srác (rosszfiús feeling) és egy 14 éves "jókislány". Szted lehetséges h legyen vmi?
Egy suliba járunk.
Én 8.os vok, ő 10.es.
És már több barátnőm is mondta h néz.
és énis úgy érzem.
Persze én is őt.
szia
köszönöm =) lehet, hogy télleg unatkozik, végülis egyedül van általába szünetekbe, de akk nem feltétlenül engem nézne...
végülis volt már, h mindketten néztük a másikat..egyszerre... és rámosolyogtam :$
de őt nem non látom mosolyogni. mindig olyan komoly képet vág.
eccer amikor háttal álltam neki, barátnőm mondta, h megin felénk néz, és egy gyerek magyaráz neki, ő meg csak bambult, és bólintott egyet =)
szia
köszi a véleményt =) télleg oda kéne mennem... de fogalmam sincs, h mit mondjak :S
milyen sok paraszt van itt :D
most miért nem lehet normálisan válaszolni?
nem is ismeritek a srácot :D
na a lényeg hogy szerintem kérd el az msn cimét beszélgess vele minél többet és utána biztos lesznek fejlemények:D
sok sikert :)
szia
ohh köszi =D
am lehet télleg azt kéne :)
szia
köszi :) hát jah...odamenni. de sajna nem vok "olyan laza, mint a zselé" =( xD
Szia!
Van esélyed. Az első szerelmem ugyanez a szitu volt. Ugyanennyi idősen... :) Egyelőre 8 évig tartott, most szakítottunk, de lehet, hogy még vele élhetem le az életem egyszer...
Mi egy buliban jöttünk össze, mert egy nagyobb társaságba mindketten beletartoztunk. Én ott mentem oda hozzá. Nyugodtan menj oda, lehet, hogy csak ő nem mer odamenni, pedig tetszel neki. ;) Akármilyen vagánynak látszik, attól a lányokkal kapcsolatban lehet félénk... :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!