Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves srác (rosszfiús feeling) és egy 14 éves "jókislány". Szted lehetséges h legyen vmi?
Egy suliba járunk.
Én 8.os vok, ő 10.es.
És már több barátnőm is mondta h néz.
és énis úgy érzem.
Persze én is őt.
szerintem.
van.
esélyed.
nála.
mellesleg k**va idegesítő hogy ilyan barom módon írsz..
Rosszfiús feeling? Tehát aki tahó módon beszél, cigizik, köpköd, és legszívesebben tarkónbaszná az ember?
Igen, mindenképp járj vele, ez a menő, ez kell nektek.
szia, nem, nem beszél tahó módon, nem köpköd, és nem basz tarkón. nem így értettem. csak a fiúk vagányabbik felébe tartozik, és sztem többen járnának vele...
de azé kösz xD
szia
egyáltalán nem erre gondoltam. de ezt már az előzőnél írtam is. ő nem egy vadbarom. nem rapper, h bőgatyát hordjon, meg "bézból" sapit, és nem ízig-vérig rocker, h megse mossa a haját, meg nem fésülködik. csak simán egy jóképű, vagány 10.es srác, aki sztem több csajnak is tetszik, és nem egy önbizalomhiányos nemtomki ...
Mit szóltok bele? Inkább rendesen válaszoljatok. Vagy kuss.
Szerintem van esélyed :] Menj oda hozzá :D
szia
köszönöm! :) de nem merek odamenni hozzá, pedig nincs olyan gondom, h a haverjaival lenne..mer szinte mindig egyedül látom. meg hát neki kéne, nem? :$ idősebb, meg ő a fiú...
Lehet, hogy azért néz mert unatkozik.
De az is lehet, hogy azért, mert tetszel neki, csak nemtudja, hogy lenne-e esélye nálad. Menj oda hozzá beszélgetni!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!