Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegösszeomlás határa?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3 éve és 9 hónapja vagyunk együtt kb. Ő lehet,hogy egy hónap múlva "kidob" engem,mert úgy érzi nem szeret már. Amikor azt mondta,hogy nem szeret,nem tudtam enni 2 napig. Mire elkezdett újra "foglalkozni" velem,és azt mondta,hogy egy hónapig megpróbálja helyreállítani az érzéseit irántam. Azóta nem nagyon tudok aludni,sem enni,sem sportolni. Éjjel forgolódok,és reggel hányingerrel,és hányással ébredek időnként. Rettegek attól,hogy elveszítem. Nem merek belegondolni,mi lesz,ha mégis rosszul dönt. :( Orvoshoz nem mennék ilyen esetben,mert a pirulái nem adnák vissza őt. Véleményt kérek. köszi2013. szept. 25. 07:16
11/17 A kérdező kommentje:
Amennyire csak lehet.... Hétvégén ha elmegyünk a vidámparkba,utána meghívom vacsorázni Budapesten,valahová,aztán jövünk haza.... megpróbálok minden módon a kedvében járni. Sokat törődök vele,és amennyire lehet nem mutatom neki,hogy ennyire megvisel. igyekszem férfi maradni.
2013. szept. 25. 08:40
12/17 anonim válasza:
Nem is feltétlenül a cselekvés a lényeg, hanem az ÉRZÉS, amit elindítasz benne. Mondjuk ne szeretkezz vele néhány napig, csak izgasd folyamatosan, aztán amikor már nagyon nem bírja tovább, akkor adj neki :)))
13/17 A kérdező kommentje:
sajnos az most szünetel....
2013. szept. 25. 08:58
15/17 A kérdező kommentje:
gondolod? 23 nap alatt elérhetek még valamit?
2013. szept. 25. 09:06
16/17 anonim válasza:
3 nap alatt is, ha jól csinálod. Küzdj meg a nődért, ne add fel!!!
17/17 A kérdező kommentje:
nem adtam fel. küzdök amíg csak lehet! azért ötleteket elfogadok. köszi.
2013. szept. 25. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!