Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegösszeomlás határa?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3 éve és 9 hónapja vagyunk együtt kb. Ő lehet,hogy egy hónap múlva "kidob" engem,mert úgy érzi nem szeret már. Amikor azt mondta,hogy nem szeret,nem tudtam enni 2 napig. Mire elkezdett újra "foglalkozni" velem,és azt mondta,hogy egy hónapig megpróbálja helyreállítani az érzéseit irántam. Azóta nem nagyon tudok aludni,sem enni,sem sportolni. Éjjel forgolódok,és reggel hányingerrel,és hányással ébredek időnként. Rettegek attól,hogy elveszítem. Nem merek belegondolni,mi lesz,ha mégis rosszul dönt. :( Orvoshoz nem mennék ilyen esetben,mert a pirulái nem adnák vissza őt. Véleményt kérek. köszi
2013. szept. 25. 07:16
1 2
 1/17 Noydra ***** válasza:
Sajnos nem tudsz semmit..:/
2013. szept. 25. 07:28
 2/17 Noydra ***** válasza:
Tenni, nem tudsz semmit sem tenni úgy értettem.
2013. szept. 25. 07:29
 3/17 A kérdező kommentje:
pedig annyira szeretem őt. tudom sok hibám volt,és neki is,de valahogy én nem néztem sosem az ő hibáit. mindig is úgy szerettem,amilyen. testépítéssel foglalkozom,de már 8 kg fogytam kb. nincs kedvem hozzá,és borzasztóan félek. :(
2013. szept. 25. 07:40
 4/17 A kérdező kommentje:
ez megy kb 10 napja. még maradt 23. :(
2013. szept. 25. 07:43
 5/17 anonim ***** válasza:
A kurv a életbe, sajnos én is hasonló helyzetben vagyok. :( Azóta beszélt arról, hogy hogy alakulnak az érzései?
2013. szept. 25. 08:14
 6/17 anonim ***** válasza:
Nézd, nekem volt egy 5 éves kapcsolatom. Az első-és a magam részéről állíthatom-őrült szerelem. Szakítottunk úgy hogy még szerettük egymást. (Bonyolult körülmények miatt). Ennek 3 éve. Nehéz ezzel együttélni, hogy úgy hagytál el valakit, hogy nem volt még vége az érzelmeknek. Az idő segített valamennyire. Az élet hozza ahogy hozza, nem tudsz mit tenni csak túllépni valamennyire. Ha elhagyna, végy egy nagy fordulatot az életedben és csinálj olyan dolgokat, amiket előtte nem. És mutasd magad vidámnak. Ez visszavonzza pár esetben az exet.
2013. szept. 25. 08:20
 7/17 A kérdező kommentje:
igen. sajnos ugy nem mondott pozitivat,csak azt hogy még semmi. bár,ha megcsörgetem telefonon,azért vissza csörget. ez régebben egy üzenet volt köztünk. gondolok rád. ilyesmi értelme volt. meg hétvégére programot szervezünk együtt elméletileg. nem tudom. :(
2013. szept. 25. 08:21
 8/17 anonim ***** válasza:
Hódítsd meg újra!!! Remek esélyt kaptál arra, hogy felújítsatok a szerelemeteket, hosszú 'násztánc', miegymás. Hajrá!
2013. szept. 25. 08:30
 9/17 A kérdező kommentje:
csak kérdés hogyan.... ?
2013. szept. 25. 08:32
 10/17 anonim ***** válasza:
Légy FÉRFI!!! Nagybetűs. Akinek nem lehet ellenállni.
2013. szept. 25. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!