Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az, hogy ha a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy ha a barátnőmet a hátára fektetem, akkor szinte semmi melle nincs?

Figyelt kérdés
a barátnőmnek ruhán keresztül szép formás melle van, de amikor leveszi a melltartóját sokkal kisebbnek tűnik. és amikor hátára fekszik akkor még kisebbnek látszik. már megnéztem a melltartóját, de nem push up-os.
2011. márc. 27. 17:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mert ruhán keresztül a melltartót látod. ez csalás a lányok részéről. láttam már olyat hogy gyönyörű mellek voltak aztán a melltartó alatt nem volt semmi.
2011. márc. 27. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

m néhány baromnak köszönhetően elterjedt az a tévhit, hogyha egy csajnak szerencsétlennek kis melle van, akk már nem kell egy pasinak se, mer ők CSÖCSVIHAAAAAAAAAR ...a Pamela Anderson-os mellekre buknak csak.

próbálunk kicsit cselezni, ez van...megkedveltetni a kiszemelttel a személyiségünk, h végre eljussunk addig, h járjon velünk, és a nagy csöcs másodlagos legyen.

ti pasik sem szaladgáltok nagy táblával, rajta a péniszméretetekkel, nem? XD

2011. márc. 27. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert a mell nagy része zsírszövet, és az, ha a hátára fekszik szétterül.
2011. márc. 27. 17:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se látszik a sörhasam, ha háton fekszem. :D
2011. márc. 27. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
23%

17:51

nem de ki sem tömjük párnával...

2011. márc. 27. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Zavar? Add nekem!

26 ff

2011. márc. 27. 18:05
 7/12 anonim ***** válasza:
55%

Hát barátom, téged nagyon átejtettek:D

Amúgy amit leírtál az teljesen egyértelmű.....nem is értem, mire számítottál melltartó levétel után?

2011. márc. 27. 18:06
 8/12 anonim ***** válasza:
örülj neki, h van ezek után még bnőd. De ezt inkább az ő szemére kellene hánynod na!
2011. márc. 27. 18:50
 9/12 A kérdező kommentje:
mondom, hogy megneztem amelltartóját és nem vastag a szivacs benne, mellesleg amikor levettem nem estek ki a zokni....:P
2011. márc. 27. 19:51
 10/12 anonim ***** válasza:
te hány éves vagy?14-15????
2011. márc. 27. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!