Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem de a szüleim ellene vannak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 21 éves fiúval vagyok együtt már 2 hónapja.. A szüleim felvannak háborodva meg minden de ha egyszerűen szeretem? és nem pedofil meg semmi mert a kor szerintem lényegtelen..:) meg elöttem már voltak idősebb(18-20) barátnői mi csak barátok voltunk aztán ez lett belőle...Nagyonnagyon megszerettem és egyszerűen ha arra gondolok,hogy elveszítem akkor nekem végem.. Mit tegyek?:'(2013. szept. 24. 18:44
11/13 anonim válasza:
akár hogy nézem szüleiddel értek egyet én el tiltottalak volna tőle!
Tudnod kell, hogy 14 évesen még keverik a szimpátiát és szerelmet. Ebben a korban minden múlandó! Nem éri meg vele tönkretenned a gyermek korod!
12/13 anonim válasza:
Ö én azthiszem hogy ti mind hülyék vagytok:félig...Kérdező nekem is furcsaaaaaa ez hogy 14 évesen 21 éves pasinak tetszel...mondjuk a szerelmet ki érti de azt mondom,hogy légy elővigyázatos,és télleg hallgas a szüleidre
13/13 A kérdező kommentje:
de egyébként meg kinézek vagy 17nek mindig is többnek néztek a koromnál.. és többen is mondták,hogy belsőleg is érettebb vagyok a velem egykorúaknál.
2013. szept. 26. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!