Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretem, de a szüleim nem fogadják el őt a származása miatt?
milyen a származása? cigány? felejtsd el!!!!!!!!!!!!!!
hiába érzed Ő más akkor is azoktól való
Hát szerintem meg mindenki megérdemel egy esélyt! Igen, vannak kulturális különbségeink, a cigányok sok mindenben máshogy viselkednek. Az, hogy mi a normális relatív. (Itt most nem a késelősökre gondoltam, mert az egyértelmű...)
De az, hogy te normálisnak tartod, annyit jelent, hogy még ha nem tudatosan is, de próbál illeszkedni a többséghez. Ebből kifolyólag _valószínűleg_ a családja is ilyen...
Nehéz helyzet, de ha szereted és tényleg csak apró kulturális különbségek vannak, akkor szerintem magyarázd ezt el a szüleidnek.
Második vagyok. Miért kellett lepontozni a válaszomért? Szerintem az első válaszoló durvább volt mint én, mégis jobb a pontja..és szerintem abban, amit én írtam,nem volt semmi durva..csak a véleményem. Na mindegy,kezdem megszokni,hogy mindenért lepontoznak,akkor is ha jót írok,akkor is ha rosszat.
BOCSI AZ OFFÉRT KÉRDEZŐ!
Nézd, ha egyforma iskolázottsági szinten vagytok, teszem azt te egyetemre fogsz menni, és ő is, akkor esetleg működhet a dolog. De azt hiszem hogy a származásától függetlenül nem ő a te utolsó kapcsolatod, úgyhogy szerintem ez a kérdés eleve nem időszerű. Csak egyelőre ne ess teherbe.
Egyébként ez a probléma fordítva is fennállhat ám, mármint az ő szülei se biztos hogy repesnek az örömtől hogy veled van.
Csak magadban tudod eldönteni hogy tényleg hozzád való-e ez a fiú. És szerintem legbelül tudod a választ. A szülők általában helyesen látnak, persze van kivétel. De ha jó kapcsolatban vagy a szüleiddel nem akarnak neked rosszat. Beszélgess velük, hogy milyen gondokat látnak.
Nem kell egyből otthagyni. Lesz rá alkalom bőven a jövőben, mondjuk az első komoly veszekedésnél :)
Szerintem egyezzetek meg a szüleiddel és a fiúval!
A szüleid tűzzenek ki egy célt a fiúnak, és ha teljesíti akkor járhat veled... de nem igazán értem az ilyen konzervatív szülőket.
Meg azt sem, hogy ha nincs semmi piszkos ügye akkor miért ellenzik? Mert szerintem akkor nem elleneznék.De ha mégis én tévedek és teljesen "tiszta" a srác, akkor meg kell mutatni a szülőknek. És nem vethet meg senki egy más származású embert, ez bűn is, meg bűncselekmény is.
Próbáljatok valahogy segíteni egymáson, de a szüleitek miatt soha ne hagyjátok el egymást. Kivéve ha: a pasi iszik,drogozik stb. -t folytat. Akkor a szülőnek van igaza.SOKSIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!