Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha szeretem, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szeretem, de a szüleim nem fogadják el őt a származása miatt?

Figyelt kérdés
2 éve megismertem egy srácot.haveri kapcsolatbol szerelem lett,tavaly jartunk is de én szakitottam vele,mert tudtam,hogy a szuleim ellenzik.megbantam.még fél év u. is hiányzott amit bevallottam neki,és most kis idő elteltével újból egyutt vagyunk.De nekem igyis buntudatom van a szulok miatt.mi ilyenkor a teendo?szeretem a fiut,de a szuleimet is.
2009. jún. 3. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

milyen a származása? cigány? felejtsd el!!!!!!!!!!!!!!

hiába érzed Ő más akkor is azoktól való

2009. jún. 3. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
ZSIDÓ?
2009. jún. 3. 17:29
 3/9 A kérdező kommentje:
félig roma
2009. jún. 3. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos sokszor megtapasztaltam már,hogy hiába van normális roma, mert van,de azokból is kijön előbb-utóbb a vér..még ha nem is durván. És lehet most nagyon aranyos,kedves,normális,de akkor is ki fog bukkanni a származása. Csak idő kérdése. Nem vagyok rasszista,van 2 nagyon jó barátnőm, akik teljesen romák, és imádom őket,nagyon aranyosak. DE! Náluk is előfordul,hogy tesznek dolgokat,amik igazi roma temperamentumra jellemzőek..hiába rendesek, előjön. Szóval én nem bíznék meg egy romában sem,még ha annyira normális is.
2009. jún. 3. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:
11%

Hát szerintem meg mindenki megérdemel egy esélyt! Igen, vannak kulturális különbségeink, a cigányok sok mindenben máshogy viselkednek. Az, hogy mi a normális relatív. (Itt most nem a késelősökre gondoltam, mert az egyértelmű...)

De az, hogy te normálisnak tartod, annyit jelent, hogy még ha nem tudatosan is, de próbál illeszkedni a többséghez. Ebből kifolyólag _valószínűleg_ a családja is ilyen...

Nehéz helyzet, de ha szereted és tényleg csak apró kulturális különbségek vannak, akkor szerintem magyarázd ezt el a szüleidnek.

2009. jún. 3. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
26%

Második vagyok. Miért kellett lepontozni a válaszomért? Szerintem az első válaszoló durvább volt mint én, mégis jobb a pontja..és szerintem abban, amit én írtam,nem volt semmi durva..csak a véleményem. Na mindegy,kezdem megszokni,hogy mindenért lepontoznak,akkor is ha jót írok,akkor is ha rosszat.

BOCSI AZ OFFÉRT KÉRDEZŐ!

2009. jún. 3. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocsi,harmadik voltam...
2009. jún. 3. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha egyforma iskolázottsági szinten vagytok, teszem azt te egyetemre fogsz menni, és ő is, akkor esetleg működhet a dolog. De azt hiszem hogy a származásától függetlenül nem ő a te utolsó kapcsolatod, úgyhogy szerintem ez a kérdés eleve nem időszerű. Csak egyelőre ne ess teherbe.

Egyébként ez a probléma fordítva is fennállhat ám, mármint az ő szülei se biztos hogy repesnek az örömtől hogy veled van.

Csak magadban tudod eldönteni hogy tényleg hozzád való-e ez a fiú. És szerintem legbelül tudod a választ. A szülők általában helyesen látnak, persze van kivétel. De ha jó kapcsolatban vagy a szüleiddel nem akarnak neked rosszat. Beszélgess velük, hogy milyen gondokat látnak.

Nem kell egyből otthagyni. Lesz rá alkalom bőven a jövőben, mondjuk az első komoly veszekedésnél :)

2009. jún. 3. 18:36
 9/9 Bóna Barbara ***** válasza:
58%

Szerintem egyezzetek meg a szüleiddel és a fiúval!

A szüleid tűzzenek ki egy célt a fiúnak, és ha teljesíti akkor járhat veled... de nem igazán értem az ilyen konzervatív szülőket.

Meg azt sem, hogy ha nincs semmi piszkos ügye akkor miért ellenzik? Mert szerintem akkor nem elleneznék.De ha mégis én tévedek és teljesen "tiszta" a srác, akkor meg kell mutatni a szülőknek. És nem vethet meg senki egy más származású embert, ez bűn is, meg bűncselekmény is.

Próbáljatok valahogy segíteni egymáson, de a szüleitek miatt soha ne hagyjátok el egymást. Kivéve ha: a pasi iszik,drogozik stb. -t folytat. Akkor a szülőnek van igaza.SOKSIKERT!

2009. jún. 3. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!