Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem de a szüleim ellene vannak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 21 éves fiúval vagyok együtt már 2 hónapja.. A szüleim felvannak háborodva meg minden de ha egyszerűen szeretem? és nem pedofil meg semmi mert a kor szerintem lényegtelen..:) meg elöttem már voltak idősebb(18-20) barátnői mi csak barátok voltunk aztán ez lett belőle...Nagyonnagyon megszerettem és egyszerűen ha arra gondolok,hogy elveszítem akkor nekem végem.. Mit tegyek?:'(2013. szept. 24. 18:44
1/13 anonim válasza:
Hát ne szexelj vele még 2 évig.
3/13 anonim válasza:
Nem mondanak hülyeséget az őseid hidd el, egy 21 éves egészséges felnőtt férfi általában nem szeret bele egy 14 éves kislányba, lehet, hogy csak kihasznál Téged.
Neki olyan téren is vannak igényei, amihez szerény véleményem szerint még fiatalka vagy. Válassz inkább valakit a korosztályodból.
Bocsi, én ezt gondolom.:/
4/13 A kérdező kommentje:
második válaszoló: de nagyon vicces vagy..:)
2013. szept. 24. 18:47
5/13 A kérdező kommentje:
Hát nem úgy néz ki mint aki kihasznál mert még szex sem volt és még nem is utalt rá:) Tudjuk egymást jelszavát Facebookon is. Szóval erős bizalom van..
2013. szept. 24. 18:48
6/13 anonim válasza:
Komolyan kislány. Jobb esetben 20 év fölöttiek írnak neked. Én például 22 éves vagyok, a szüleid is voltak már 21 évesek! Tudják, miért ellenzik. Mi, ilyen idősen már szinte teljesen elszeparálódtunk a ti korosztályotoktól, nem érdeklődünk irántatok, mert gyerekek vagyok, keveset tudtok, nem értjük meg egymást. Mi jobb esetben felnőtt életet élünk, ti még ingyenélősködtök a szüleiteken. Két más világ! Nem illetek össze. Ne mondd, hogy ő más. Hidd el, ebbe mi is belegondolunk. De attól még sokkal sokkal valószínűbb, hogy így van, mint hogy összeilletek.
7/13 anonim válasza:
"tudjuk egymás jelszavát facebookon"
Előző kommentemben azt írtam, hogy egy EGÉSZSÉGES felnőtt férfi nem szeret bele egy kislányba, de ebből a mondatból leesett, hogy a fickó a te agyi és lelki szinteden van, úgyhogy nyugodtan járj vele... 3-as voltam.
8/13 anonim válasza:
NEEEEEEE mar odaig jutottatok h megadtad az fb jelszavad???? Hat sztem mar itt a szex ideje
9/13 anonim válasza:
nem értem, hogy mit akar egy 21 éves egy 14 évestől, és téged sem értelek kérdező, hogy mit akarsz tőle? a szüleidnek van ebbe beleszólása bocs
10/13 A kérdező kommentje:
De ha szeretem?:((
Lehet apakomplexus..
2013. szept. 24. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!