Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rossz dolog az, ha nincs párunk?
Figyelt kérdés
Mindenki problémázik, jajgat, hisztizik, hogy nincs párja, de miért kell ezen sopánkodni éjjel-nappal?
Ha majd eljön az idő, akkor lesz, addig meg minek szomorkodni? Az emberek önmagukat teszik depresszióssá!
2013. szept. 24. 17:24
11/14 anonim válasza:
17 évesen könnyű beszélni. Vannak, akiknek még 30 évesen se volt senkijük. Ők mit szóljanak?
12/14 anonim válasza:
Senkit nem lökdösök, csak megértőbb vagy a többi emberrel mint te!
Képzeld el ha én férfiként azt írnám mit sírsz ha nincs méhed, nekem sincs! Empátiát tanuljál.
13/14 anonim válasza:
Egyrészt mert van aki már most szeretne, akinek már most hiányzik és nem "majd ha eljön az ideje". Másrészt 16-17 évesen még érthető, ha nem zavarja ez az embert, de húszon jóval felül, sőt a 30-as éveik környékén már egyre többen igényelnének egy stabil párkapcsolatot.
14/14 anonim válasza:
nem rossz, csak biztos más téveszméik vannak, akiknek rossz. Én 30 multam, most van valaki, de végülis mindegy, ez a szerencsésebb eset, volt, hogy volt valaki és nem volt jó, volt, hogy jó és jobb, mint a semmi (most is), de igazából egyedül is szinte éppolyan jó. Aki akar valakit, annak van valakije, legyen az akárhány éves vagy nézzen ki akárhogy. Aki viszont egy valakit (általában téveszmét) kerget, annak nyilván nincs és nem is kell sajánlni. De mint mondtam, egy kukkot se szólok 50 évesen, ha nem lesz senkim, nyugodtan élem az életem tovább, annyi biztos, hogy kevesebb stressz fog érni, mint egyébként, mégha tán nem is optimális, de arra nagyon kevés esély van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!