Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a legtöbb kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a legtöbb kapcsolat azért megy tönkre, mert nincs meg a megfelelő kommunikáció a felek között?

Figyelt kérdés

Ha igen, ezek az emberek miért nem próbálják megoldani/megbeszélni?

Ahogy itt olvasgatom napok óta a kérdéseket az jött le, hogy ide csak kommunikáció kéne és empátia a felek között.. Ennyire nem éri meg nekik rendbe hozni a kapcsolatot és megbeszélni? Inkább eldobják?

Tudom, hogy ez nem igaz mindenre és mindenkire. Nem szeretnék általánosítani. Vannak dolgok amikhez nem elég csak a beszéd. De legtöbb esetben elég lenne ennyi, helyette szakítanak..

2013. szept. 24. 16:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Emiatt ment tönkre a kapcsolatom :( Nem hiszem el, pedig meg lehetett volna oldani. Miért szakítás után tudunk mélyen elbeszélgetni egymással? Eddig miért nem tudtunk?
2013. okt. 17. 15:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát igen... Van olyan ember, aki egy idő után inkább a könnyebb utat választja, nem pedig a beszélgetést... Előző
2013. okt. 17. 16:13
 13/16 anonim ***** válasza:
igen. a párkapcsolat alapja az !!őszinte!! kommunikáció.
2013. okt. 17. 17:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Kapcsolatunk alatt nagyon ritkán kommunikáltunk egymással így mélyen és őszintén. Nem tudta soha kimutatni az érzéseit, és végképp nem tudott róluk beszélni. És most, hogy szakítottunk, átbeszéltük az egész kapcsolatot, mit miért tettünk, milyen érzéseket váltottak ki belőlünk dolgok. Maguktól beszélt az érzéseiről, már nem voltunk együtt, mégis olyan közel éreztem magamhoz. Nem ismertük magunkat se, így esély sem volt rá, hogy egymást megismerjük és elfogadjuk. Csak nem értem miért most?! :( Túl kéne lépnem..
2013. okt. 17. 17:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Én még benne vagyok egy szintén hasonló dologban.Ugyanúgy éreztünk egymást iránt,csak nem mertük kimondni,mert féltünk.Féltünk a reakciótól,az esetleges visszautasítástól.

Már nem lehet nálatok rendbe hozni a dolgokat,kérdező?

2013. okt. 17. 21:56
 16/16 A kérdező kommentje:

Végül mi lett veletek?

Szerintem nem. Én valamilyen szinten akarnám. Vagyis inkább a szívem húz vissza hozzá, az eszem tudja, hogy ez tényleg nem működne. Állandóan eszembe jut az a sok szép emlék, hogy soha többet nem fog már megcsókolni, nem fogja meg a kezem, nem simogat, nem ölel, nem ugorhatok a nyakába, nem néz rám, nem súgja a fülembe, hogy szeret. Minden ráemlékeztet, bárhova nézek, bárhová megyek. Nagyon szerelmesek voltunk egymásba. Ezek nagyon fognak hiányozni. De egy kapcsolathoz tényleg kell az, hogy tudjon az érzéseiről is beszélni és ne fojtsa el meg meneküljön a problémák elől. Ő pedig mindig ezt csinálta :\ És még ha rá is jött sok dologra meg elkezdett foglalkozni az érzéseivel, én már akkor sem kellek neki.. Tapasztalatlan volt és sok mindent elrontottam én is. Bárcsak később találkoztunk volna.

Most azon vagyok, hogy megtaláljam önmagam. Olvastam egy cikket, megmaradt egy részlet: "Csak akkor leszel boldog egy párkapcsolatban, ha harmóniában vagy önmagaddal"

Szóval ha valaki átesett már ezen és tudja ilyenkor mit kell tenni, szívesen megfogadom a tanácsokat.Elértem a mélypontot, innen már csak felfelé mehetek.

2013. okt. 17. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!