Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat ha ő az első és vele akarom leélni az életem?
"Eleve szerintem nincs olyan hülye pasi aki az elsővel megnősül akármekkora nagy szerelem van reménykednek, hogy találnak majd jobbat."
Nem tudom nő vagy e vagy férfi, de azt hiszem sejtem....Szerintem nem vagy ép! Az tuti. ilyen gondolkodásmóddal....
Mégis miért lenne hülye az olyan pasi, aki az első kapcsolatából megnősül , komolyan gondolja, és boldog is marad?
Nagyon nem kéne így általánosítani, csak azért mert te képtelen vagy a hűségre, még nem kell lehülyézni azt, aki képes rá....
A férjemnek én vagyok az első kapcsolata, és igen elvett. És ? Szerintem max piszok mázlista, mert nekem 5 évembe került megtalálni őt, úgy mint hozzám illő normális pasit. Neki ez kevesebb ideig tartott. És nem csalódott még.
Rohadt nagy általánosítás amit írsz, amellett pedig oltári nagy marhaság!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!