Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, gáz ha 24 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, gáz ha 24 évesen még csak 1 barátnőm volt (de az 6 évig)?

Figyelt kérdés

18 évesen ismertem meg az első barátnőmet. Ő volt minden téren az első. 3 hónapja szakítottunk és nem merek azóta sem csajozni. Pontosabban előtte se csajoztam soha, akkoriban nem volt bátorságom hozzá, vele is barátságból lett szerelem. Most meg úgy vagyok, hogy félek nagyon attól hogy egy új lány tapasztalatlannak fog gondolni (azt sem tudom hogy az vagyok e? Annak ellenére hogy nagyon aktív volt a szexuális életünk, de mégis csak 1 lánnyal feküdtem csak le) vagy csak simán furcsának találja ezt és kinevet.

Nem tudom merre induljak ... Az összes haveromnak volt már minimum 3 komoly barátnője meg számtalan egyéjszakás kalandja. Ők is ugratnak egyfolytában, hogy szűz vagyok (mert számukra 1=0).

Lányok mit gondoltok? Hogyan kéne elindulnom hogy tudjak csajozni és mennyire gáz ez a helyzet szerintetek?

2013. szept. 12. 17:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Egyáltalán nem gáz... Pont hogy jó, hogy nem feküdtél össze minden csajjal. Nekem nem kellene hímribi.
2013. szept. 12. 17:09
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Dehogy gáz, sőt örülnék neki, hogy nem voltál együtt fűvel fával...
2013. szept. 12. 17:17
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
(nem vagyok lány, de) ez nagyon nem gáz!
2013. szept. 12. 17:17
 4/14 anonim ***** válasza:
53%

Az én barátom is 24 és sajna volt már 4 nővel előttem ez nagyon érzékenyen érint az igazat megvallva emiatt vonakodtam is összejönni vele és a mai napig nem tudok napirendre térni felette mindig az jut eszembe velük vajon hogy és mit csinált :( utálatos egy érzés...

Én kifejezetten szűz pasit szerettem volna, de mivel ilyet nem találtam (lassan már az óvodában kéne keresgélni :S) olyat szeretnék aki 1-2 komolyabb kapcsolata volt csak és tapasztalatlan. Persze mindez mit sem ér ha megcsal mert mondjuk mellettem akarja kiélni magát. Legjobban annak örülnék ha valakinél első és utolsó is lennék :D Álmodozni csak szabad, nem? :)

2013. szept. 12. 17:20
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

Ez egyáltalán nem gáz! Bárcsak olyan srácból lenne több,mint te! :)

Ha normális lányt szeretnél magadnak,akkor én ajánlok olyan helyeket,mint könyvtár,színház,sportkörök,sportrendezvények.

Amúgy nem nagyon értem,miért akarsz feltétlenül becsajozni???! Ha azért,hogy ne cukkoljanak a 'barátaid',akkor tudnod kell,hogy ostobaságot csinálsz!

18/L

2013. szept. 12. 17:26
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
nem gáz
2013. szept. 12. 17:50
 7/14 anonim ***** válasza:
52%
Cöhh, tök gáz, hogy egy lánytól a pasik kb. ezt várnák el... te meg gáznak érzed..... Nyugodj már meg! Mit számít, hogy egy volt?? Miért fontos ez? Nem erről szól egy aktuális kapcsolat. Kössz hogy megérted...
2013. szept. 12. 17:55
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
Rohadt jó dolog hogy nem kapkodod el a döntéseidet:!D
2013. szept. 12. 17:57
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommentet mindenkinek! Nem gondoltam, hogy tényleg sokan, sőt a többség így gondolja :) Csak ugye a haverok ... Amúgy nem akarok feltétlen becsajozni, de az az igazság hogy van egy lány aki nagyon tetszik és eddig ezért nem mertem közeledni felé. Megtudtam hogy az előző barátja ilyen mindenkit megdöntő típus és azt gondoltam, hogy mivel én az ellentetje vagyok nem sok esélyem lehet. Max. egy kiadós pofáraesésre.

Amúgy komoly kapcsolatban gondolkodom változatlanul, nem akarok minden lány hazacipelni. Csak most be vagyok sz*rva kicsit az ismeretlen terep miatt. Korán jött az első szerelem és nagyon sokáig tartott, ezért "kimaradtak dolgok" és úgy érzem magam mint egy 18 éves.

2013. szept. 12. 19:35
 10/14 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Mégis miért kellett lepontozni??????
2013. szept. 12. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!