Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet egy kapcsolat ha ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy kapcsolat ha ő az első és vele akarom leélni az életem?

Figyelt kérdés
Nem lesz később gond,hogy csak ő volt úgy!
2013. szept. 23. 23:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
48%
az életem szerelme ezt a kérdést viszonylag igen hamar megválaszolta :D
2013. szept. 24. 01:44
 12/26 anonim ***** válasza:
19%
Én épp ezért hagyom most el a barátnőmet, aki amúgy szűz volt mikor összejöttünk. Úgy érzem nem voltam még elég nővel. Nekem ő /volt/ a második nő.
2013. szept. 24. 04:25
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes ember ezért nem hagy el senkit. Nincs elég nő.
2013. szept. 24. 06:16
 14/26 anonim ***** válasza:
Kor kellett volna. Tapasztalatom szerint minden embernek kell egy nagyobb szakítás, valamikor a 20-as éveiben. Nem mindenki születik érett érzelmi fejlettséggel.
2013. szept. 24. 08:54
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ettől én is félek egy kicsit. Nálunk a férjem az aki velem volt először. Persze sose volt nők után futó fajta, de akkor is van bennem egy olyan félsz, hogy 30 körül esetleg bepánikol. Bár most már kár ezen agyalni. 3 és fél éve vagyunk együtt. Amíg velem van élvezem, aztán ha mégse bírja ki csak velem akkor megharapom:D

Amúgy ne agyalj tényleg ilyesmin, hanem élvezd az együtt töltött időt. Ha folyton rémképeket látsz, csak megkeseríted a saját életed, és a szép pillanatokat is elrontod.

27/N

2013. szept. 24. 08:55
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem nagyon agyalok ilyesmin csak azért eszembe jut,hogy nem fogom e megbánni! Igaz eddig minden ok pedig 15 éves voltam mikor összejöttünk! Ennek már jó pár éve!:)
2013. szept. 24. 10:04
 17/26 anonim ***** válasza:
Én minden párommal le akartam élni az életem, mégis mind elhagyott most szingli vagyok. Ennyit számít nekik, ha egy nő igazán szereti őket! Mindig más kell mind ami van. Ha elsők vagytok egymásnak akkor ne is nagyon reménykedj kb 1% vagy még annyi seml aki első párjával éli e az életét. 30-40 körül ha szerencséd van ezredjére találsz valakit akivel meg lehet állapodni ha nincs akkor 80 évesen lesz egy macskád és kifújt.
2013. szept. 24. 12:47
 18/26 anonim ***** válasza:
Eleve szerintem nincs olyan hülye pasi aki az elsővel megnősül akármekkora nagy szerelem van reménykednek, hogy találnak majd jobbat. Meg még kiélem magam stb...a szokásos sztori. Aki meg megnősül ilyen korán az 99%, hogy nem lesz hűséges, ebben kár is reménykedni. Sajnos ez a szép új mai való világ. Nagyszüleim idejében még voltak igazi, hosszú tartós őszinte és hűséges kapcsolatok mára már az illúziója is szertefoszlott. Rossz korba születtem. Ez van.. :(
2013. szept. 24. 12:50
 19/26 A kérdező kommentje:

Én sehol nem írtam,hogy neki én vagyok az első!

Csak fordítva van így!

2013. szept. 24. 13:18
 20/26 Lina93 ***** válasza:

Én szurkolok nektek. Nagyon szép dolog lenne ez a mai világban.

Kitartást neked! :)

2013. szept. 24. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!