Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt lehet találni komoly,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt lehet találni komoly, kedves, rendes olyan 27 év feletti férfit, aki szívesen ismerkedne egy kedves, csinos, értelmes szingli nővel?

Figyelt kérdés
Elvagyok szomorodva, és szörnyen rossz kedvem van már egy ideje.Igazából nem azért mert csúnya vagyok, vagy buta, és tehetetlen, ellenkezőleg. szerintem teljesen rendben van minden téren a női mivoltom.Mégis magányos vagyok, és már annyira vágyom egy komoly kapcsolatra, de nem akar eljönni az igazi :( Egy olyan férfira várok aki kedves, figyelmes,komoly, és azért van önbizalma is. Vannak itt ilyenek? Szívesen ismerkednék ha ti is szeretnétek megismerni engem :)
2013. szept. 23. 22:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
11%
Pasiként nincs esélyed ha nő lennél vagy 100-an írnának.
2013. szept. 23. 22:47
 22/28 anonim ***** válasza:
Mi a különbség egy 26 éves meg egy 28 éves között? Komolyan mondom falnak megye tőletek. Emellett legalább egy várost, vagy egy megyét írhatnál, hogy ne 400 km-ről ismerj meg valakit, mert kétlem, hogy költözni is szeretnél egyből...
2013. szept. 24. 07:28
 23/28 anonim ***** válasza:
Én ilyesmi vagyok, írhatsz, ha van kedved. Bár átlagos vagyok sokak szerint, a többi kb. stimmel.
2013. szept. 24. 18:49
 24/28 A kérdező kommentje:

Drek

Hát kb. azért írtam a kort, mert én vagyok annyi ami az alsó határ, és a férfiak sajnos szeretik a fiatalabb nőket maguknál. Egyébként tőlem lehet 25-is. Nem tartom kevesebbnek, sőőőt. nekem tetszene :) csak hát a férfiak ilyenek, hogy jobban bejön nekik a fiatalabb nő sajnos :(

2013. szept. 24. 19:42
 25/28 anonim ***** válasza:
Volt bnőm is idősebb mint én, egyáltalán nem zavart. Annyi előnye volt, hogy nem rinyált, mint egy 18-20 éves. :D
2013. szept. 24. 20:21
 26/28 vakondegér ***** válasza:

Minél idősebb annál komolyabb és annál több tapasztalattal rendelkezik az életről és a párkapcsolatokról. Az idősebb nők jobban megbecsülik a párjukat és komolyabb dolgokban is többet tudnak segíteni mint lelkileg mint hétköznapi problémák megoldásában.

Ha csinos és intelligens egy hölgy akkor Ő aranyat ér a mai világban.

2014. márc. 28. 09:00
 27/28 A kérdező kommentje:

Tolna megyéből való vagyok, és igazából csak a magasabb férfiak érdekelnének. Tudom most az alacsonyak elkezdenek elitélni, ugyanis én sem vagyok magas, bár én örülök annak hogy nő létemre 164 vagyok csak. Kis aranyos :) Nem is akarok magasabb lenni. De az összes párom magas volt, és valahogy melettük érzem jól magam. Értem ez alatt a 178-185-ig kb. Ez olyan hogy pl van aki a soványabb lányokat szereti, van aki a teltebbeket. Én ilyen vagyok :/

Ha esetleg van valaki Tolna megyéből ilyen, és ismerkedne velem szívesen,várom levelét :D

Szép napot!!!

2014. ápr. 2. 17:17
 28/28 anonim ***** válasza:
Válogass csak, de aztán ne itt tedd fel a kérdésed, hogy segítség, egyedül maradtam, mit tegyek.
2014. ápr. 5. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!