Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt lehet találni komoly, kedves, rendes olyan 27 év feletti férfit, aki szívesen ismerkedne egy kedves, csinos, értelmes szingli nővel?
Drek
Hát kb. azért írtam a kort, mert én vagyok annyi ami az alsó határ, és a férfiak sajnos szeretik a fiatalabb nőket maguknál. Egyébként tőlem lehet 25-is. Nem tartom kevesebbnek, sőőőt. nekem tetszene :) csak hát a férfiak ilyenek, hogy jobban bejön nekik a fiatalabb nő sajnos :(
Minél idősebb annál komolyabb és annál több tapasztalattal rendelkezik az életről és a párkapcsolatokról. Az idősebb nők jobban megbecsülik a párjukat és komolyabb dolgokban is többet tudnak segíteni mint lelkileg mint hétköznapi problémák megoldásában.
Ha csinos és intelligens egy hölgy akkor Ő aranyat ér a mai világban.
Tolna megyéből való vagyok, és igazából csak a magasabb férfiak érdekelnének. Tudom most az alacsonyak elkezdenek elitélni, ugyanis én sem vagyok magas, bár én örülök annak hogy nő létemre 164 vagyok csak. Kis aranyos :) Nem is akarok magasabb lenni. De az összes párom magas volt, és valahogy melettük érzem jól magam. Értem ez alatt a 178-185-ig kb. Ez olyan hogy pl van aki a soványabb lányokat szereti, van aki a teltebbeket. Én ilyen vagyok :/
Ha esetleg van valaki Tolna megyéből ilyen, és ismerkedne velem szívesen,várom levelét :D
Szép napot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!