Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok roma származású emberrel? Vagy jártatok már?
én még nem jártam de már randim volt roma fiúval és pont ez miatt nem lett a dologból semmi mert ő rom volt én meg nem és féltem h mit fognak szólni a szüleim ha kiderül. Néha még most is eszembe jut a srác és az h milyen csúnyán bántam szegénnyel egy olyan dolog miatt amiről nem tehet :/
20L
Hülyeség csak amiatt elzárkózni valakitől aki tetszik és szimpatikus mert zavar,hogy mások mit szólnak.Az én életem más ne szóljon bele.
Én járnék romával ha bejön.
érdekes országban élünk... sajnálom, hogy ide születtem ez az igazság
megértem azokat akik utálják a " cigányokat ", valóban jócskán csinálnak olyan dolgokat amiket normális ember nem
de ettől függetlenül még sajnálom, hogy ebbe az országba születtem, olyan kisebbségként akiket ennyire gyűlölnek az országban
hozzátenném, hogy semmilyen formában 1. nem ismerem 2. nem osztom a roma viselkedéskultúrát, hagyományokat semmit, de arról, hogy " van bennem " nem tehetek, és nem is tennék ha lehetne sem, mert milyen ember az aki megtagadja a származását?
én nem is azt vitatom, hogy miért gyűlölitek őket, megértem mert rengeteg olyan cigány van akiket én is utálok, persze... sokan lopnak stb..stb, nem tudnak normális ember módjára viselkedni
csak alap helyzetben azt sajnálom, hogy ez van ma Magyarországon
és ezzel elba-sszák a normálisan élni próbáló, másfajta bőrszínű emberek renoméját is, legalábbis első ránézésre igen
nekem még nem voltak ezzel problémáim, de nektek is kellemetlen lenne ha mondjuk Németben úgy kezelnék a magyarokat, h büdös, tolvaj keleti bevándorlók - és erre lenne is alap - és ott magyarnak lenni, ettől függetlenül isten ments, hogy megtagadjam, bár sokat ismerek aki megtagadja a származását, azt sosem fogják elfogadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!