Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti járnátok roma származású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok roma származású emberrel? Vagy jártatok már?

Figyelt kérdés

én még nem jártam de már randim volt roma fiúval és pont ez miatt nem lett a dologból semmi mert ő rom volt én meg nem és féltem h mit fognak szólni a szüleim ha kiderül. Néha még most is eszembe jut a srác és az h milyen csúnyán bántam szegénnyel egy olyan dolog miatt amiről nem tehet :/

20L

2013. szept. 23. 17:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Járnék, ha normális. De mindenekelőtt a családját akarnám megismerni. Ha ott minden stimmt, akkor a lányt is.
2013. szept. 23. 17:16
 12/28 anonim ***** válasza:
Én is borsodi vagyok az előttem szóló birsodi elmondta a lényeget!
2013. szept. 23. 17:17
 13/28 anonim ***** válasza:
Soha! Alig van köztük olyan, aki embernek nevezhető, és még aki normálisnak látszik, az is valószínűbb, h csak megjátssza magát, és később előjön az igazi cigány belőle.
2013. szept. 23. 17:17
 14/28 anonim ***** válasza:

Hülyeség csak amiatt elzárkózni valakitől aki tetszik és szimpatikus mert zavar,hogy mások mit szólnak.Az én életem más ne szóljon bele.

Én járnék romával ha bejön.

2013. szept. 23. 17:25
 15/28 anonim ***** válasza:

érdekes országban élünk... sajnálom, hogy ide születtem ez az igazság

megértem azokat akik utálják a " cigányokat ", valóban jócskán csinálnak olyan dolgokat amiket normális ember nem

de ettől függetlenül még sajnálom, hogy ebbe az országba születtem, olyan kisebbségként akiket ennyire gyűlölnek az országban

hozzátenném, hogy semmilyen formában 1. nem ismerem 2. nem osztom a roma viselkedéskultúrát, hagyományokat semmit, de arról, hogy " van bennem " nem tehetek, és nem is tennék ha lehetne sem, mert milyen ember az aki megtagadja a származását?

2013. szept. 23. 17:28
 16/28 anonim ***** válasza:
15#. Én vagyok az első Borsod megyei. Örülök, hogy az értelmesebb fajtából vagy..:) Ne tudd meg mennyiszer kaptam meg a magyar gci melléknevet, pedig én se tehetek róla, hogy még a vezetéknevem is Magyar :D Szóval ez a gyűlölködés nagyon is oda-vissza megy, sőőőőőt. Nem gyűlölnénk őket, ha ők nem váltanák ki, mert az némineműleg nevetséges lenne. Én a kínai boltban dolgozó kínait pl nem utálom, pedig az is más, mint mi. De nem tesz semmi olyat ami bármit is kiváltana belőlem. Az más kérdésem hogy nekik is vannak dolgaik, amiket nem könnyen tolerálunk. Egyébként meg ez csúnyán hangzik, de ezt most pozitívan és nem sértésből írom: keress valaki a magad fajták közül, úgy mindenkinek jobb lesz.
2013. szept. 23. 17:36
 17/28 anonim ***** válasza:
ha rendes és aranyos, akkor igen:) ismerek ilyet, de csak barát. szóval emberfüggő. 14L
2013. szept. 23. 17:38
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem és nem.
2013. szept. 23. 17:51
 19/28 anonim ***** válasza:

én nem is azt vitatom, hogy miért gyűlölitek őket, megértem mert rengeteg olyan cigány van akiket én is utálok, persze... sokan lopnak stb..stb, nem tudnak normális ember módjára viselkedni

csak alap helyzetben azt sajnálom, hogy ez van ma Magyarországon

és ezzel elba-sszák a normálisan élni próbáló, másfajta bőrszínű emberek renoméját is, legalábbis első ránézésre igen

nekem még nem voltak ezzel problémáim, de nektek is kellemetlen lenne ha mondjuk Németben úgy kezelnék a magyarokat, h büdös, tolvaj keleti bevándorlók - és erre lenne is alap - és ott magyarnak lenni, ettől függetlenül isten ments, hogy megtagadjam, bár sokat ismerek aki megtagadja a származását, azt sosem fogják elfogadni...

2013. szept. 23. 18:46
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
akkor sem ha nem maradna több férfi a földön, nem szeretem az animalszexet. Heil!
2013. szept. 23. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!