Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos vagy én drámázom túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos vagy én drámázom túl?

Figyelt kérdés
egy hete összejöttem egy sráccal(ő 30 én 23),alapvetően eddig minden ok,ha megìgér valamit azt betartja,minden nap felhìv van hogy többször is.Azt mondja ő szeretne lenni a pozitív példa az életemben. De mivel nagyon ùj dolog félek hogy nem gondolja komolyan és csak arra utazik.Tegnap észre vettem véletlen hogy 3-4 különböző csaj képét likeolta és picit berezeltem plàne hogy nàlam eddig egyet se.megbeszèljem vele?ha igen akkor hogyan anélkül hogy hülyének nézne?vagy egyszerüen ne foglalkozzak ilyennel?
2013. szept. 23. 06:29
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Miért ne like olhatná? Ez szánalom...szar facebook
2013. szept. 23. 06:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy a barátnője még a kapcsolat ismerkedés elején vagytok szerintem túl drámázod
2013. szept. 23. 06:39
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

Túl drámázod.

Arra nem gondoltál, hogy lehet, hogy a lányok közül valamelyikük rokona/volt osztálytárs/csoporttárs/haver barátnője, akivel jóban van?

Én is amikor kapcsolatban voltam, simán belájkoltam pl a volt osztálytársaim képét

2013. szept. 23. 07:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pff basszus. Isten segíts. Igen túldrámázod..de még mennyire. Nevetséges ez a facebook baromság.
2013. szept. 23. 08:05
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Egy hét ismeretség után még nem szokás a másik félre párként tekinteni, még akkor sem ha már volt szex. Ez még a randizgatás időszaka, teljesen elfogadott, hogy ez alatt mindkét fél keresi mások társaságát is, hogy párjukat jól megválogassák.
2013. szept. 23. 08:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
te drámázod túl! tudod egyáltalán honnan ismeri a csaj(oka)t? mint ahogy írták is már, lehet rokoni kapcsolat vagy egy régi barátságból ismerik egymást.
2013. szept. 23. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyeneken felesleges dilemmáznod, ezek nem valós problémák.
2013. szept. 23. 09:14
 8/8 anonim ***** válasza:

3. voltam

Mért pontoztátok le, pedig csak megválaszoltam normálisan a kérdést.

2013. szept. 23. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!