Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszek újra és újra ennek a nőnek? égen a menyasszonyom volt. Aztán hiteget hogy lesz valami aztán semmi. Mindig vetet magának fehérnemüt cipőt ruhát meghivatja magát kajálni és eltünik majd újra jelentkezik én meg hiszek neki.
Néhány dolgot a figyelmedbe ajánlanék:
1. Nem a csaj hülyít, de hülyíted magad, ő csak kihasználja ezt.
2. Te mondod, hogy nem tetszenek a duci csajok. Akkor te miért várod el, hogy duci pasiként tettszél a vékony csajoknak? Nem igazságtalan ez kicsit?
3. Szép csaj aki ráadásul normális nem fog olyan felszínes pasival szóba állni mint te. A külsőd a legkisebb probléma hidd el nekem. De amíg azt mondod "pedig jó a fizum" és "minden pasi jó nőt akar csak nem ismeri" be, addig ne is számíts rá, hogy egy normális nő leáll veled.
amilyen szánalmas vagy, megérdemled, hogy kihasználnak :)
ilyen hozzáállással, ha te lennél az utolsó pasi a világon, még bottal se nyúlnék hozzád (és nem a külsőd miatt)...
Lehetek a barátnőd? 75/C a melltartó méretem, megnézhetsz engem is ha bevásárolsz nekem:))))
...mert megérdemlem...na meg te is:)))
Miért nem veszed akkor el? Üzlet. Vajna-Palácsik: üzlet. Hajdú-Sarka: üzlet.
Játsszatok nyílt lapokkal, megmondod, hogy megveszed kilóra, cserébe veled mutatkozik, neked (is) tetszeleg, stb. Ne küzdj ellene, ha ilyen gyenge alak vagy, fölösleges. Normális nő veled se állna szóba, és nem elsősorban a külsőd miatt, hanem mert semmi határozottság és jellem nem szorult beléd. Mint ahogy a lányban sincs semmi méltóság. Egymásnak lettetek teremtve. Bocsi a durvaságért, de hátha elgondolkozol.
1. Az említett nő csak kihasznál téged, mint ahogy erre már te is rájöttél. Egyértelmű, hogy nem akar tőled se kalandot, se kapcsolatot, semmit az ég világon, kivéve egy dolgot. A pénztárcádat. Cserébe még annyit sem tesz meg neked, hogy (a vásárláson meg kajáláson kívül) elmenjen veled ide-oda. Ha úgy érzed neked ennyi elég az élettől, hogy x alkalommal elvidd a gyönyörűséget és rákölts egy rakás pénzt, ha úgy érzed egy két lábon járó robot pénztárca vagy, akkor csináld tovább. Ha ennél többet akarsz, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot, akármilyne szép is. Nem lazítani kell rajta, hanem véglegesen megszüntetni mindent ezzel a lánnyal.
2. Addig, amíg számodra egyedül a külső dominál párválasztásnál, addig ne is várj csodát az élettől. Ha te ilyen felszínesen választasz párt (legyen csinibaba, nagy mell, vékony derék, kerek popó), akkor a másik féltől se várd, hogy ő ne felszínesen közelítsen hozzád (legyen vastag a pénztárca, fizessen amikor csak akarom, de aztán hagyjon békén). Ilyen egyszerű az élet. Ha te külső alapján választasz párt, akkor valószínűleg olyan nőket sodor az élet utadba, akik szintén egy felszínes tényező alapján választanak ki téged, jelen esetben a pénztárcád alapján. Azt kapsz, amit kérsz.
Te gyökér, ha ennyi pénzed van és duci vagy, akkor miért nem kezdesz el fogyózni?
Ha gazdag lennék, minden nap fél kiló csirkemellett zabálnék zöldségekkel. Meg sonkát meg tojást. És még gyúrnék is...
Édes istenem... pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!