Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mit gondoltok a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok a magas lányokról?

Figyelt kérdés

Vonzónak tartjátok, ha egy lány magas?

Szerintetek ciki az, ha a barátnőd magasabb?

Véleményeket & normális válaszokat várok ^^

2009. nov. 6. 09:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Akkor neked elég nehéz dolgod lehet :)
2009. nov. 6. 17:41
 12/17 anonim ***** válasza:
szerintem nem ciki, de nálam magasabb csajt még nem láttam. mindenesetre szeretem a magasakat, nyilván.
2009. nov. 6. 20:53
 13/17 anonim ***** válasza:
mennyire magas ? ;)
2009. nov. 7. 00:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Én 180 vagyok lány létemre, csak azért kérdeztem hogy ti mit gondoltok a dologról, mert sok magas barátnőm van. Engem mondjuk csak kíváncsiságból érdekel, mert már 2 éve élek boldog párkapcsolatban, egy olyan fiúval aki akkora mint én. Neki tetszik, hogy egyforma magasak vagyunk, legalább nem kell hajolgatnia hozzám :)
2009. nov. 29. 09:36
 15/17 anonim ***** válasza:

szerintem 180 az normális,sok magasabb pasit találhatsz :D

hát jó mondjuk 1cm-es tűsarkut ne vegyél fel vele :D

2009. dec. 1. 06:52
 16/17 anonim ***** válasza:
15 cm*es bocsi csak morzsa volt az 5-ös alatt :D
2009. dec. 1. 06:52
 17/17 A kérdező kommentje:
:D Valahogy a tűsarkú & én amúgy sem vagyunk barátok. Szeretek olyan cipőt felvenni ami kényelmes & tudok benne járni. Soha nem is hordtam magassarkút, ekkora magasság mellett pedig teljesen fölösleges :)
2009. dec. 2. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!