Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csillag86 kérdése:

Hogyan érjem el hogy újra belém szeressen?

Figyelt kérdés
Mondja hogy szeret, jól érzi magát velem, de már nem szerelmes, de szeretné ha újra szerelmes lenne, mert olyan boldog volt mellettem,mint még senkivel. Igaz csak 4 hónapja voltunk együtt de már terveztük, hogy közösen kiköltözünk külföldre és utána a családot, csak még munkát nem találtunk. Keveset voltunk együtt a munkám miatt, reggel mentem este, sokszor éjjel értem haza, emiatt már majdnem az elejétől együtt laktunk. H minden a régi lenne keresnék más munkát hogy több időt legyünk együtt,de előtte vissza kell hódítanom. Most hazaköltözött hogy egyedül legyen, így talán változik valami, most tudom időre van szüksége,ezért kicsit nem keresem, de küzdeni akarok utána a szerelméért. Kérlek adjatok tanácsot. Azt mondja szeretné velem valóra váltani az álmait, csak hiányzik a szerelem és szeretné ha újra úgy imádna mint régen, vagy még jobban.nagyon boldogok voltunk,mindenki azt mondta olyanok voltunk mintha már évek óta együtt lennénk.én annyi szeretet kaptam tőle amit a 27 év alatt soha.kérlek segítsetek. előre is köszönöm.

2013. szept. 22. 20:07
 1/2 ASOT ***** válasza:

Nem az a gond, hogy nem szeret téged nem azzal van a baj.

Hanem az idővel! Többet szeretne belőled kapni. Több időt veled tölteni.

De valahol ezt meg is kell érteni felnőtt embereknek, hogy bizony dolgozni kell a mai világban, hogy megéljenek.

Ez szinte úgy jön le nekem, mintha ő sosem dolgozott volna és nem tudná azt hogy a telefonszámlát ki kell fizetni különben letiltják.

Nem biztos, hogy az a legjobb, ha más munkát keresel.

PErsze ez is lehet egy megoldás. De előbb beszélnetek kéne erről.

Hogy mi az ami tényleg hiányzik neki ebből a kapcsolatból, az idő? Vagy a törődés?

Mondjuk egy a gyerektervezés meg külföld meg majd munka tényleg korai néha ilyesztően korain tud hangzani :)

Beszélgess el vele.

ÉS a munkát meg gondold át alaposan, jó e az neked ha váltasz megéri e. Viussza jön e ha váltasz....

2013. szept. 22. 20:18
 2/2 A kérdező kommentje:

tudja milyen dolgozni, dolgozott fél évet külföldön, most is sokat dolgozik,de szabadok a hétvégéi,nekem nem én vasárnap is megyek.

nagyon sokat beszélgettünk,ő azt mondja nem a munka,ez az én véleményem,ő nem tudja hogy miért múlt el a szerelem,hisz boldog volt mellettem,és jól érzi magát velem.ő is szeretné ha minden a régi lenne,most nem keresem,hátha így rájön, de viszont utána szeretném visszahódítani, csak nincs ötletem

2013. szept. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!