Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy újra belém szeressen?
Nem az a gond, hogy nem szeret téged nem azzal van a baj.
Hanem az idővel! Többet szeretne belőled kapni. Több időt veled tölteni.
De valahol ezt meg is kell érteni felnőtt embereknek, hogy bizony dolgozni kell a mai világban, hogy megéljenek.
Ez szinte úgy jön le nekem, mintha ő sosem dolgozott volna és nem tudná azt hogy a telefonszámlát ki kell fizetni különben letiltják.
Nem biztos, hogy az a legjobb, ha más munkát keresel.
PErsze ez is lehet egy megoldás. De előbb beszélnetek kéne erről.
Hogy mi az ami tényleg hiányzik neki ebből a kapcsolatból, az idő? Vagy a törődés?
Mondjuk egy a gyerektervezés meg külföld meg majd munka tényleg korai néha ilyesztően korain tud hangzani :)
Beszélgess el vele.
ÉS a munkát meg gondold át alaposan, jó e az neked ha váltasz megéri e. Viussza jön e ha váltasz....
tudja milyen dolgozni, dolgozott fél évet külföldön, most is sokat dolgozik,de szabadok a hétvégéi,nekem nem én vasárnap is megyek.
nagyon sokat beszélgettünk,ő azt mondja nem a munka,ez az én véleményem,ő nem tudja hogy miért múlt el a szerelem,hisz boldog volt mellettem,és jól érzi magát velem.ő is szeretné ha minden a régi lenne,most nem keresem,hátha így rájön, de viszont utána szeretném visszahódítani, csak nincs ötletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!