Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden srácnak az ilyen lányok jönnek be?
Kivételként itt vagyok, sosem érdekeltek az ilyen minden pénteken, szombaton buliról bulira járó csajok. Sokszor kaptam meg 1-2 baráttól meg azt, hogy nem vagyok-e ferde hajlamú, mivel nem érdekeltek/érdekelnek engem az ilyen csajok, akik kitesznek mindent.
De hát ez van, ez vagyok én, engem jobban vonz az, ha egy lánnyal el tudok mélyülni különféle témákban, közben meginni egy kávét egy hangulatos helyen stb..
Egy szó mint száz: nem minden fiú az általad említett lányokat kedveli, fel a fejjel, előbb-utóbb találni fogsz egy hozzád passzoló fiút! :)
F/19
Aki titeket észrevenne azt le sem sz@rjátok. Mert nektek is az a fiú kellene aki a r_bancokra hajt.
Akkor most hol itt a fair play?
Lehet hogy többen is epekednek érted kérdező, de ők számodra láthatatlanok.
Hát nézd.. nem tudom egészen pontosan, hogy milyen társaságba jársz el bulizni. Már ha jársz :) Van aki otthon ülős típus. Viszont a te korosztályod nagy részét még nem lehet komolyan venni (most itt nem rád gondolok, nem általánosítok, nyilván nem mindenki felszínes idióta). Lehet azonban mégis rosszul választasz párt, hiszen írtad, hogy kétszer is ilyen típusú hölgyekért hagytak el. Lehet te is olyan vagy mint én, kicsit naiv, túl jóhiszemű, és egyből a jót feltételezed a másikról. :/
(Írtam még vagy fél oldalt, de aztán meggondoltam magam, a kérdés szempontjából nem volt annyira lényeges, amit még mondani akartam).
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!