Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden srácnak az ilyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Van egy dolog amit nem igazán értek. Talán én vagyok túl naiv esetleg túlzottan romantikus, de miért van az, hogy a Normális lányokat a legtöbb srác egyszerűen észre se veszi? :/ Mindegyik a kivágott felsős, miniszoknyás, " minden péntek/szombat este részegen dűlöngélek hazafelé" féle lányokat nézi meg, közben észre se veszik, hogy attól még, hogy egy lány nem smárol le mindenkit aki az útjába akad, és nem rakja ki mindenét, ugyanúgy lehet értékes és szerethető. :/ Nem tartom magam csúnyának viszont másodjára hagynak el egy ilyen típusú lányért és már nem tudom elhinni, hogy komolyan ez az ami a fiúknak kell? :( Kérlek válaszoljatok mert én már komolyan nem értem. 16/L

2013. szept. 22. 18:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én pont a kivételbe tartozok és mi akik a kivételben vagyunk mindannyian olyan normális valamirevaló lányokat keresünk mint te ha van kedved és nem zavar h 15 éves fiú vagyok akkor írj:)
2013. szept. 22. 20:02
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Kivételként itt vagyok, sosem érdekeltek az ilyen minden pénteken, szombaton buliról bulira járó csajok. Sokszor kaptam meg 1-2 baráttól meg azt, hogy nem vagyok-e ferde hajlamú, mivel nem érdekeltek/érdekelnek engem az ilyen csajok, akik kitesznek mindent.

De hát ez van, ez vagyok én, engem jobban vonz az, ha egy lánnyal el tudok mélyülni különféle témákban, közben meginni egy kávét egy hangulatos helyen stb..

Egy szó mint száz: nem minden fiú az általad említett lányokat kedveli, fel a fejjel, előbb-utóbb találni fogsz egy hozzád passzoló fiút! :)

F/19

2013. szept. 22. 20:17
 23/28 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. szept. 22. 20:24
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Az kivágott ruhás, részegen hazafele dülöngélős lányokat azért "szeretik" a férfiak, mert könnyen kaphatóak, a fiúk pedig a könnyebb ellenállás felé mennek, mert kell nekik a sikerélmény. Amúgy nem szeretik ám őket, csak meg akarják őket ...
2013. okt. 7. 20:10
 25/28 anonim ***** válasza:

Aki titeket észrevenne azt le sem sz@rjátok. Mert nektek is az a fiú kellene aki a r_bancokra hajt.

Akkor most hol itt a fair play?

Lehet hogy többen is epekednek érted kérdező, de ők számodra láthatatlanok.

2013. okt. 14. 20:03
 26/28 A kérdező kommentje:
Na most már reagálok arra, hogy értem is biztos epelednek de nekem csak az ilyen menő csávók jönnek be :D Ez nem így van, sőt, azok kivejezetten taszítanak. Ha pedig vannak ilyen fiúk, akkor könyörgöm mondják meg! Nem vagyok gondolatolvasó :D
2013. okt. 14. 20:08
 27/28 anonim ***** válasza:
még kicsik, és nem vágynak komoly kapcsolatra. majd pár év múlva rájönnek, mi az ami igazán kell, és azok nem az ócska kirakatbabák :) de a komoly lányokat nem lehet kihasználni, ezt ők is tudják, az olcsó lányokkal viszont nem érdemes hosszútávra tervezni.. ne aggódj ;)
2013. okt. 14. 20:11
 28/28 Frigg ***** válasza:

Hát nézd.. nem tudom egészen pontosan, hogy milyen társaságba jársz el bulizni. Már ha jársz :) Van aki otthon ülős típus. Viszont a te korosztályod nagy részét még nem lehet komolyan venni (most itt nem rád gondolok, nem általánosítok, nyilván nem mindenki felszínes idióta). Lehet azonban mégis rosszul választasz párt, hiszen írtad, hogy kétszer is ilyen típusú hölgyekért hagytak el. Lehet te is olyan vagy mint én, kicsit naiv, túl jóhiszemű, és egyből a jót feltételezed a másikról. :/

(Írtam még vagy fél oldalt, de aztán meggondoltam magam, a kérdés szempontjából nem volt annyira lényeges, amit még mondani akartam).

23/N

2013. nov. 7. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!