Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden srácnak az ilyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Van egy dolog amit nem igazán értek. Talán én vagyok túl naiv esetleg túlzottan romantikus, de miért van az, hogy a Normális lányokat a legtöbb srác egyszerűen észre se veszi? :/ Mindegyik a kivágott felsős, miniszoknyás, " minden péntek/szombat este részegen dűlöngélek hazafelé" féle lányokat nézi meg, közben észre se veszik, hogy attól még, hogy egy lány nem smárol le mindenkit aki az útjába akad, és nem rakja ki mindenét, ugyanúgy lehet értékes és szerethető. :/ Nem tartom magam csúnyának viszont másodjára hagynak el egy ilyen típusú lányért és már nem tudom elhinni, hogy komolyan ez az ami a fiúknak kell? :( Kérlek válaszoljatok mert én már komolyan nem értem. 16/L

2013. szept. 22. 18:53
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
10%
mert ha mar fizetunk ertetek amit elvartok persze akkor a maxot veszuk a penzunkert.
2013. szept. 22. 18:54
 2/28 A kérdező kommentje:
ez szomorú...
2013. szept. 22. 18:54
 3/28 anonim ***** válasza:
Mindegyik???? Nem Te vagy túl elkeseredve?
2013. szept. 22. 18:55
 4/28 anonim ***** válasza:

Miért kell általánosítani?

Amúgy igen tudom.

Rossz érzés amikor normális vagyok átlagos kinézettel tojnak rám a csajok

Ez van.

Te is fogadd el.

5/28 PureNameless ***** válasza:
100%
Szerintem marha undorító az ilyen nő. Semmi erkölcs, részeg minden hétvégén, pénz szagra gerjed fhöj.
 6/28 anonim ***** válasza:
83%
Biztos, hogy van legalább 10 olyan srác a környezetedben, akiket te pont azért nem akarsz párodnak, amiért a te pasijaid elhagynak téged. What goes around comes around.
2013. szept. 22. 18:56
 7/28 A kérdező kommentje:
természetesen tisztelet a kivételnek, de ez a tapasztalatom
2013. szept. 22. 18:57
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

A 16 éves kiskukitól mit vársz? Nekik az a menő, hogy megdöntik a Julit a hétvégén, a következőn meg az Annát és cserélgetik őket egymás között, persze a csajokat se kell félteni, mert ugyanezt csinálják... Sajnos még az én korosztályom is elég érdekes számomra, nemhogy a tiéd, pedig majd 10 évvel vagyok idősebb nálad.

Persze akadnak kivételek, de nincs sok, egyik oldalon se. Mert amit leírtál, az a menő, trendi, meg a nép szerint normális és követendő... Az olyanokat meg mint én, különcnek nézik. Bár az is vagyok, de inkább ilyen, mint olyan mint ők...

2013. szept. 22. 18:57
 9/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, egyet értek veled. Persze tisztelet a kivételnek. De az első válaszoló is csak erősíti ezt. :)

Egyébként, ne aggódj! Megtaláljuk majd azt a srácot akit nem ezek a lányok érdekelnek. Hanem jelen esetben TE! :)

Sok sikert!

18L

2013. szept. 22. 19:00
 10/28 anonim ***** válasza:
A leírt nőet nem igen tudom tisztelni, rájuk nézni is rossz majd egysr benő a fejük és rájönnek majd mi a fontos nyugi :) te viszont inkább egy rendea férfit.keress ne kisfiukat.......
2013. szept. 22. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!