Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden srácnak az ilyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Van egy dolog amit nem igazán értek. Talán én vagyok túl naiv esetleg túlzottan romantikus, de miért van az, hogy a Normális lányokat a legtöbb srác egyszerűen észre se veszi? :/ Mindegyik a kivágott felsős, miniszoknyás, " minden péntek/szombat este részegen dűlöngélek hazafelé" féle lányokat nézi meg, közben észre se veszik, hogy attól még, hogy egy lány nem smárol le mindenkit aki az útjába akad, és nem rakja ki mindenét, ugyanúgy lehet értékes és szerethető. :/ Nem tartom magam csúnyának viszont másodjára hagynak el egy ilyen típusú lányért és már nem tudom elhinni, hogy komolyan ez az ami a fiúknak kell? :( Kérlek válaszoljatok mert én már komolyan nem értem. 16/L

2013. szept. 22. 18:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

Mert ti meg csúnyák vagytok, mint a bűn.

Ez az egyetlen oka, h te nem smárolsz mindenkivel, meg se tehetnéd.

2013. szept. 22. 19:04
 12/28 A kérdező kommentje:
az nem jut eszedbe hogy esetleg normális vagyok? :D
2013. szept. 22. 19:06
 13/28 anonim ***** válasza:

nem minden... :) persze én is megnézem őket, ha valami jó mellű csajnak ki van vágva a felsője, ki nem vet rá min. 1 pillantást... de az nem minden, szépnek is kell lennie, nem beszélve a belsőről:) olyan lányokat is megnézek biztos, akiknek nincs kinn semmilyük, viszont Ők meg a szépségükkel vonyják magukra a figyelmet:)

de inkább az utóbbi természetesen, ha kapcsolatról van szó:D

2013. szept. 22. 19:06
 14/28 anonim ***** válasza:
Nekem pl azok a csajok pont NEM jönnek be. Hogy néz ki az ha 1 csaj hulla részeg és ömlik belőle a pia? Nekem az a lényeg ami bent van. Legyen kedves és ne legyen 1 kva mint a többi. Pl a fiúk többségének a nagymellű lányok jönnek csak be. Nemmind 1 az, hogy mekkora a melle? Szeresse őt és kész. Felőlem lehet 1 lánynak nagy vagy kicsi melle is de ne legyen kva hanem kedves és minden jó belső tulajdonsága legyen. 13/F Tudom kicsi vok én még ehhez de ez az én véleményem. Sosem volt még barátnőm most tetszik 1 lány és hát haverok mondják is nekem, hogy hagyjad mert nem szép meg minden. Persze nekik nem tetszik nekem igen, mert nem nagy melle van (de egy 13 éves lánytól most komra mit kéne várni?) Na de nem ez a lényeg. Hanem amit már leírtam előtte. Most lehet csesztetni.
2013. szept. 22. 19:07
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
szomoru meg neked al fejebb??? tudod mi a szomoru ??? amijen az oszes no a vilagon az a szomoru. sekejes felsznies undok hazug lelketetlen irigy.
2013. szept. 22. 19:08
 16/28 ameoland ***** válasza:

én 19 évesen,fiúban vagyok hasonló mint te. viszont mindig is különc voltam, próbálok távolságtartóan beilleszkedni ebbe is. ha észnél van az ember, semmi se rossz.

de lényemtől fogva én is a kirívó lányokat figyelem meg.

példának okáért.. sétáltam pénteken az iskolában,mikor egy csajjal összeakadt a tekintetem.. lelassított mellettem és tágra nyílt szemmel bámult kissé kitátott szájjal a döbbenettől. gondolom bejöttem neki. nos.. annyira nem akadt meg semmi az emlékezetemben róla,hogy ha meg akarnám keresni se tudnám. hétköznapi frizura,öltözködés..minden hétköznapi! esélytelen innentől fogva.

mást tekintve kedves kérdező.. te, mint kedves, értékes és aranyos lány,akit tegyük fel..én megbecsüllek és szeretlek, igyekszem a kedvedben járni és kielégíteni a kapcsolati igényeid, akkor ezt fordítva te is megtennéd értem,bármi legyen az?

talán, ezekről a könnyebben kapható lányokról azt feltételezzük, hogy könnyebben is belemennek bizonyos titkos vágyainkba.

2013. szept. 22. 19:09
 17/28 anonim ***** válasza:
Írj:) beszélgessünk ha van kedved:)
 18/28 A kérdező kommentje:
kedves utolsó kommentelő :) lehet hogy kicsi vagy de bárcsak mindenki így gondolkodna
 19/28 anonim válasza:

Egyszerűen azért, mert a legtöbb hülyegyereket csak a külső tulajdonságok érdeklik, viszont vannak akik épp az értelmet keresik, de nem találják min én például..

Szóval nyugi, van másik véglet is, csak ritka.

2013. szept. 22. 19:11
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem minden srácnak, csak a jóképű menőcsávóknak, akik neked kellenének.
2013. szept. 22. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!