Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden srácnak az ilyen lányok jönnek be?
Mert ti meg csúnyák vagytok, mint a bűn.
Ez az egyetlen oka, h te nem smárolsz mindenkivel, meg se tehetnéd.
nem minden... :) persze én is megnézem őket, ha valami jó mellű csajnak ki van vágva a felsője, ki nem vet rá min. 1 pillantást... de az nem minden, szépnek is kell lennie, nem beszélve a belsőről:) olyan lányokat is megnézek biztos, akiknek nincs kinn semmilyük, viszont Ők meg a szépségükkel vonyják magukra a figyelmet:)
de inkább az utóbbi természetesen, ha kapcsolatról van szó:D
én 19 évesen,fiúban vagyok hasonló mint te. viszont mindig is különc voltam, próbálok távolságtartóan beilleszkedni ebbe is. ha észnél van az ember, semmi se rossz.
de lényemtől fogva én is a kirívó lányokat figyelem meg.
példának okáért.. sétáltam pénteken az iskolában,mikor egy csajjal összeakadt a tekintetem.. lelassított mellettem és tágra nyílt szemmel bámult kissé kitátott szájjal a döbbenettől. gondolom bejöttem neki. nos.. annyira nem akadt meg semmi az emlékezetemben róla,hogy ha meg akarnám keresni se tudnám. hétköznapi frizura,öltözködés..minden hétköznapi! esélytelen innentől fogva.
mást tekintve kedves kérdező.. te, mint kedves, értékes és aranyos lány,akit tegyük fel..én megbecsüllek és szeretlek, igyekszem a kedvedben járni és kielégíteni a kapcsolati igényeid, akkor ezt fordítva te is megtennéd értem,bármi legyen az?
talán, ezekről a könnyebben kapható lányokról azt feltételezzük, hogy könnyebben is belemennek bizonyos titkos vágyainkba.
Egyszerűen azért, mert a legtöbb hülyegyereket csak a külső tulajdonságok érdeklik, viszont vannak akik épp az értelmet keresik, de nem találják min én például..
Szóval nyugi, van másik véglet is, csak ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!