Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom és csak átver?

ha van gyerek szerintem hagyd, nem tudhatod hogy rossz e a kapcsolatuk vagy sem, de ne te legyel a hibas ha "megis jo volt a kapcsolatuk"
Ha komolyak is a szandekai,akkor is te lennel a hibas mert egy csaladba ronditasz bele.
Ha viszont nem komolyak a szandekai, akkor meg mi ertelme?
Tehat Hagyd!

Szerintem nyugodtan kérdezz rá. Írj neki iwiwen. nyugodtan megírhatod, hogy akkor este nagyon jól érezted magad vele, és nagyon jól esik hogy írogat, de mondja el milyenek a körülményei. Figyelj, én akkor is egyedülálló voltam az iwiwen mikor volt kapcsolatom, elfelejtettem átírni, mert magamat nem nézegettem. Lehet hogy már rég nem élnek együtt az élettársával. A gyerek viszont biztos létezik, vagy lehet hogy az unokahúga, ha nincs kint kifejezetten, hogy a kislánya. Nem tudhatod, ha nem kérdezed meg.
Viszont azt is gondold meg, ha téged ide hív Budapestre, hogy gyere vele találkozni, bulizni, akkor csak azt gondolta, hogy vele leszel, ő biztosítja a te szállásodat, mert ugye éjjel csak nem mehetsz olyan messzire haza... szóval nem lakhat együtt nővel. vagy nem is tudom. De ha nem kérdezed meg, lehet hogy tejesen félre értelmezed a dolgokat. Ha meg mégis nős, akkor azt is megtudod. De ha tényleg nős, és elkezd azzal jönni, hogy rossz a házassága, akkor mindenképpen felejtős a pasi.
Szóval kérdezd meg mi a helyzet vele! :)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!