Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek milyen csajok jönnek be?
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 21:24
11/20 anonim 

válasza:

Középmagas vékonyabb fekete hajú csajok. De bejönnek a kis fekete hajúak akiken van mit fogni de hájasnak nem nevezhetőek. De inkább ezek a nőiesebbek.
12/20 anonim 

válasza:

a 160 az alsó határ nálam. de csak mert nem akarok 25 centi külöbséget két szempontból is! hahaha
13/20 anonim válasza:
nem a centi meg a kiló a lényeg! egyéniség, stilus, megjelenés, arc, sexuális hajlam xD stb értitek
14/20 anonim 

válasza:

52 kiló 160 centihez sok??? Hol élsz te? Etióppal szeretnél járni?
15/20 anonim 

válasza:

Nekem a favorit a kistermetü,vékony,kis,formás fenekü,kismellü és fazonra vagy csupaszra borotvált kiscsaj. 17-23 között,akinek ész is van a fejében,nemcsak úr
16/20 a piccie Barbíííííí válasza:
én 162 cm vok és 50kg kb. max 52 lehetek, sötétbarna közepesen hosszú haj, kék szem!! kinek jönnék be? és szép arc, és szép alak.....szoktam tornázni és járok táncra
17/20 a piccie Barbíííííí válasza:
válaszoljatok vagy küldjek vkinek képet?? irjatok...én nem vok egyáltalán kövér...!!! puximm
18/20 anonim 

válasza:

így jónak tűnsz, ha képet küldenél egyszerübb lenne. nekem kimondottan tetszenek a kisebb lányok (150-170centi jó, a tökéletes 155-165 között :D)
19/20 anonim 

válasza:

a magas csajok le vannak írva...?
(175cm,vèkony de nem deszka,szőkèsbarna haj,kék szem)
20/20 anonim 

válasza:

Én megmondom öszintén a nálam (180) magasabb csajoktól kiver a viz.... vagy ua. legyen vagy alacsonyabb.....a nekem tetsző lány álltalában 150-160 közt van,annak megfelelő súlyhoz... a kis mellű csajok nálam favorit :) és nem árt ha szorult bele humor és intellektuális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!