Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire egyformák, sablonosak a mai lányok?
Véleményem szerint eléggé.
Természetesen vannak kivételek, én is ismerek olyat, és tudom, hogy majd itt is fognak egy páran fölháborodott tanúságtételt tenni, hogy ők márpedig kivételek. Elhiszem hogy azok. De a legtöbb lány teljesen ugyanazt a öltözködési stílust követi, teljesen ugyan azt a zenét hallgatja(természetesen diszkó, vagy pop), de tapasztalataim szerint szexualitásban is nagyon hasonlóak - bár nem dugtam meg mindet.
Az öltözködést, gondolkodást, és a többi ilyesmit általában az épp aktuális divat határozza meg, amit pedig a média diktál. Követni pedig kötelező, mert ez adja a "státuszt" a barátnők között.
Ez a jelenség egyébként megfigyelhető fiúknál is, de jóval ritkábban, és a fiúk között szerencsére nem menő. Az ilyeneket divatmajmoknak, páwának, swageknek, meg hasonlóknak hívják.
Mivel nem nőket hanem lányokat írtál, ezért feltételezem hogy a 14-19 léves korosztályra gondolsz. A kommentem róluk szólt.
Kérem a lepontozást.
no nem is tudtam, hogy kint az utcán mindenki ribi, mindig tanul itt valamit az ember. Ha csak nem az a normális, ha vénasszonyosan vannak felöltözve, nos akkor tényleg nagyon nagyon sok. Persze amíg van rá közönség illetve érdeklődés, miért ne lenne? Persze nem is merem feltételezni, hogy csak ilyen hölgyeken akad meg a tekintetetek, bizonyára nem ezért ilyen ködös, sablonos a megítélés.
Kérdésre válaszolva: divatban lehet, hogy sablonos. De ami a személyiséget illeti, mindenkit a tapasztalat határoz meg, nem hiszem, hogy mindenki ugyanazokat a dolgokat ugyanúgy éli meg.
13%-os te diszgráfiás vagy?
Egyébként sok egyforma van, de minden korban voltak olyanok, akik képtelenek voltak önálló stílust kialakítani és csak másokat majmoltak.
Én nekem ugyanakkor olyan ismerőseim vannak, akik általában mind egyediek és nem majmolnak másokat. Tehát, tudni kell a megfelelő helyen keresni.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!