Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmenthető még ez a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Előre szólok, hogy nem lesz rövid :) Szóval. A barátnőmet/volt barátnőmet julisban ismertem meg. Ő Budapesti és Kaposvári. Julius végén összejöttünk. Nagyon szerettük egymást. Egész agusztusi hónapban náluk voltam. Nagyon jó volt. Éreztem, hogy szeret, stb. Szeptember 1-én haza kellet jönnöm, mivel neki iskola nekem meg munka van. Már beszéltünk arról is, hogy én majd felköltözöm pestre. De amikor haza jöttem szeptemberben pár napig úgy ment a kapcsolatunk ahogy kellet. De utána napról-napra többet veszekedtünk skypon, fb-n. Részben azért is mert ő nem úgy viselkedett szerintem, ahogy egy párkapcsolatban szokás. (Kevesebbet beszéltünk, nem éreztette velem, hogy szeret, stb.) Részben meg én is nagyon féltékeny voltam. És sokszor veszekedtünk ezek miatt. Volt, hogy én is mondtam, hogy legyen vége, mert én ez így nem bírom. De persze nem bírtam volna véget vetni és ezt mondtam is neki. Ezután kért egy 1 hét gondolkodási időt. Megadtam neki. Persze ez idő alatt nem voltunk együt és ez után sem. Azt mondta 1 hét után, hogy barátsággal szeretne kezdeni. Mert ki is szeretett belőlem. Megpróbáltam "barátkozni" de nekem nehéz mivel én még többet érzek. De amióta az új iskolába jár, olyan mintha megváltozott volna stilusilag. Az irásán veszem észre. Olyan mintha nem is vele beszélnék, hanem valaki mással.. Tegnap este megint beszéltünk és ugy vettem észre, hogy flegma volt velem, megint. De azt mondta, hogy mindenképpen jóban akar velem lenni. De mondtam neki, hogy én nem barátkozni akarok. És irtam neki tegnap egy utolsó üzenetet fb-n és közöltem vele, hogy ne keressen mert felejteni próbálok. De tudom, hogy nekem ez nem fog menni.. Mivel benne minden olyat megtaláltam ami egy lányban nekem kell. Abban reménykedtem, hogy ha megirom neki, hogy hagyjon akkor "felnyitom" a szemét. Szóval ha valakinek van valami normális-értelemes segitőkész válasza az kérem segitsen. Köszönöm. :) 19/F2013. szept. 21. 10:41
1/6 anonim válasza:
nem az. nojj fel keress penzt aztan olyan csajod lesz amilyet akarsz.
2/6 anonim válasza:
Pont ez történt velem.
2,5 napig eltüntem
Kikapcsolt telefon senki ne mtudta hol vagyok mit csinálok mi van velem. Probált elérni családon barátokon keresztül stbstb
Elösször öngyilkos akart lenni majd meg barát lenni mert neki tul sok vagyok.
Felvettem a telefont és sirt. Rájött h kellek neki
3/6 anonim válasza:
Hagyd az egészet, ne szenvedj! Nem szeret, ha nem kommunikálsz vele, könnyebben felejtesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Azon vagyok, hogy elfelejtes. Csak még senkit nem szerettem ennyire. Amit éjjel küldtem neki üzenetete, abban leirtam neki, hogy ne keressen ne irjon. Elolvasta nem válaszolt
2013. szept. 21. 11:16
5/6 7pettyi válasza:
biztos,hogy nehéz,de hidd el jobb lesz neked,ha békén hagyjátok egymást elmenni....
ne alázd meg magad,azzal,hogy keresed!
ő nem szeret,te meg túléled!Fel a fejjel!
hidd el vannak 100x jobbak,szebbek és hozzád valók! :)
ha nem most,majd később...
6/6 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm :)
2013. szept. 22. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!