Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez titeket zavarna?
Ha a barátnőtöknek csak fiú barátai lennének. Igazság szerint nem tudok azonosulni a legtöbb lánnyal, más az érdeklődési körünk, gondolkodásunk, nézeteink. A fiúkkal nagyon jól megértem magam. Állandóan velük vagyunk, együtt csinálunk mindent. Egy barátnőm van, ő viszont karatézik, eléggé fiús. Viszont egyiktől sem akarok többet, mindannyian olyanok, mintha a testvéreim lennének, és ez kölcsönös. Segítjük, támogatjuk egymást, meghallgatjuk a másikat, megvédjük (inkább ők engem :D), de többet elképzelni sem tudnánk. Nagyon fontosak nekem, ők a második családom. Titeket ez zavarna?
21l
Az a helyzet h épp ebbe na helyzetben vagyok én is. Csak pont forditva mert én 19/F vagyok.
Elég sokat gyötörtem én ezzel magamat az elmult időben és bizom benne nem tudnam elképzelni, hogy megcsalna. Viszont pasiból vagyok és ott motoszkál a fejembe, hogy....
Nem is tudom mit gondolok. Egyszerűen nem jó érzés ez a tudat. Egyszer má beszélgettünk hasonlórol és az lett a vége h "nem bizom benne" holott én bizom csak rosszul fogalmaztam...
Lényeg ami lényeg h én a barátnőmnek nem merem megmondani, mert félek h megint azthiszi majd h nem bizom benne. Inkább elnyomom magamban ahogy mindig is tettem minden mást ez előtt.Néha jobb hallgatni tudod...
A fő ok viszont mégis más. Nem én nem a barátai az ok. Hanem ő. Nem akarom elszakitani a barátaitól, nem lenne fair dolog. Én inkább beletörödtem.
A kérdésedre válaszolva ha még nem esett volna még le. Igen zavarna.
19/F
Igazábol ez ember függő is, beszéld meg a pároddal.
Ha ők is testvérként tekintenek rád,akkor nem.
De egyszer is azt hallanám,akár csak viccből,hogy "Nappal húgom,este dugom",akkor már igen.
Én nekem sokáig nem volt legjobb barátnőm, majd végre lett. Tipikus mindent elmondunk, együtt vagyunk, mindig van téma, egy hullámhossz. Majd valami lett a lánnyal, ellökött magától, baromira szenvedtem, sírtam. Folyamat volt egy fiú a háttérban, akivel kb jóban voltunk, ő mindent elmondott, én kevésbé. Ekkor tájt lettem legjobb barátok ezzel a fiúval, majd rájöttem, hogy ő mindig ott volt nekem mikor baj volt… Ezek után, senki ne akarjon rám erőltetni egy lányt, mert baromi nagyot csalódtam. Van még egy barátnőm a közvetlen környezetemben, viszont mostanában ő is hisztis, meg vele valami nem okés. Ezenkívül netes barátnők, kikkel nem találkozom túl gyakran, de rendszeresen beszélünk.
De akire mindig számíthatok, az fiú. És ez ellen senko nem tud semmit tenni. Ha a barátom, aki nem létezik, féltékeny lenne, az belefér egy normális kapcsolatba. De ha ezen hisztizne, és nem bízna bennem… hát, az már nem.
Egyébként, az a tuti, hogy vinni a pasit barátok közé. Nem kell gyakran, de havonta-2 havonta belefér.
L17
Egyáltalán nem érdekelne a dolog. Főleg ha olyanok, akikkel én is meg tudom találni a közös hangsúlyt, bár erre azért nem sok esély van...
Nem jellemző rám a féltékenység, egyébként sincs érelme... Ha valaki meg akar tenni valamit, akkor meg teszi, bármit is mondok vagy csinálok.
Viszont ezt fordítva is elvárnám, mert van egy rakat nő ismerősöm, akikkel elég jóban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!