Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez titeket zavarna?

Figyelt kérdés

Ha a barátnőtöknek csak fiú barátai lennének. Igazság szerint nem tudok azonosulni a legtöbb lánnyal, más az érdeklődési körünk, gondolkodásunk, nézeteink. A fiúkkal nagyon jól megértem magam. Állandóan velük vagyunk, együtt csinálunk mindent. Egy barátnőm van, ő viszont karatézik, eléggé fiús. Viszont egyiktől sem akarok többet, mindannyian olyanok, mintha a testvéreim lennének, és ez kölcsönös. Segítjük, támogatjuk egymást, meghallgatjuk a másikat, megvédjük (inkább ők engem :D), de többet elképzelni sem tudnánk. Nagyon fontosak nekem, ők a második családom. Titeket ez zavarna?

21l

2013. szept. 21. 00:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen zavarna mert mindig akadna egy vészf@$z, akit le kéne koptatnia...
2013. szept. 21. 00:58
 2/10 anonim ***** válasza:
engem nem :)
2013. szept. 21. 01:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Az a helyzet h épp ebbe na helyzetben vagyok én is. Csak pont forditva mert én 19/F vagyok.

Elég sokat gyötörtem én ezzel magamat az elmult időben és bizom benne nem tudnam elképzelni, hogy megcsalna. Viszont pasiból vagyok és ott motoszkál a fejembe, hogy....

Nem is tudom mit gondolok. Egyszerűen nem jó érzés ez a tudat. Egyszer má beszélgettünk hasonlórol és az lett a vége h "nem bizom benne" holott én bizom csak rosszul fogalmaztam...

Lényeg ami lényeg h én a barátnőmnek nem merem megmondani, mert félek h megint azthiszi majd h nem bizom benne. Inkább elnyomom magamban ahogy mindig is tettem minden mást ez előtt.Néha jobb hallgatni tudod...

A fő ok viszont mégis más. Nem én nem a barátai az ok. Hanem ő. Nem akarom elszakitani a barátaitól, nem lenne fair dolog. Én inkább beletörödtem.

A kérdésedre válaszolva ha még nem esett volna még le. Igen zavarna.

19/F

Igazábol ez ember függő is, beszéld meg a pároddal.

2013. szept. 21. 01:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem kicsit. Féltékeny lennék állandóan,és ha valami gyanúsat vennék észre akkor összeverném akármelyik fiú barátját.
2013. szept. 21. 02:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :( Idáig is sejtettem, hogy egyedül fogok megöregedni, mostmár tuti :D
2013. szept. 21. 03:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha ők is testvérként tekintenek rád,akkor nem.

De egyszer is azt hallanám,akár csak viccből,hogy "Nappal húgom,este dugom",akkor már igen.

2013. szept. 21. 03:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, mert nem érdekelne h mivan Bélával, meg a Józsival.Kerülöm az ilyen lányokat, nálam ez folyton vita téma lenne. És előbb utóbb csak arra jutnék h vagy szakítok, vagy döntés elé állítok h na akkor most mi a fontosabb, mert a 2 párhuzamosan az én gondolkodásmódóm szerint nem mehet. Szerintem tisztázd le a fejedben h mit akarsz és aztán meglátod. Láttam egyik kommentedben írtad, h egyedül fogsz meghalni. Nem biztos h igaz de az 100, h barátod kisebb eséllyel lesz. Most képzeld el ha én meg csak lányokkal lennék jóban. Megenne téged a féltékenység.
2013. szept. 21. 07:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Én nekem sokáig nem volt legjobb barátnőm, majd végre lett. Tipikus mindent elmondunk, együtt vagyunk, mindig van téma, egy hullámhossz. Majd valami lett a lánnyal, ellökött magától, baromira szenvedtem, sírtam. Folyamat volt egy fiú a háttérban, akivel kb jóban voltunk, ő mindent elmondott, én kevésbé. Ekkor tájt lettem legjobb barátok ezzel a fiúval, majd rájöttem, hogy ő mindig ott volt nekem mikor baj volt… Ezek után, senki ne akarjon rám erőltetni egy lányt, mert baromi nagyot csalódtam. Van még egy barátnőm a közvetlen környezetemben, viszont mostanában ő is hisztis, meg vele valami nem okés. Ezenkívül netes barátnők, kikkel nem találkozom túl gyakran, de rendszeresen beszélünk.

De akire mindig számíthatok, az fiú. És ez ellen senko nem tud semmit tenni. Ha a barátom, aki nem létezik, féltékeny lenne, az belefér egy normális kapcsolatba. De ha ezen hisztizne, és nem bízna bennem… hát, az már nem.

Egyébként, az a tuti, hogy vinni a pasit barátok közé. Nem kell gyakran, de havonta-2 havonta belefér.

L17

2013. szept. 21. 09:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem csak ez miatt lesz nehéz barátot találnom, csomó ilyen dolgom van, szóval felkészültem már erre lelkileg. :) Amúgy szerintem itt félreértitek néhányan, mert jól el tudom különíteni a párkapcsolatot a barátoktól, egyiknek sem emlegetném a másikat, illetve sem a pasi sem a haver nem utánfutó, hogy mindig ott legyen velem. De mindegy, féltékenység. Én azért nem lennék féltékeny, ha a barátomnak csak lány haverjai lennének, mert magamból indulok ki. Amúgy kölcsönösen barátnak tekintjük egymást, semmi vonzalom, náluk sem (mindig tőlem kérnek csajozási tanácsot, segítséget, illetve rengetegszer ki tudják volna használni az alkalmat, mondjuk ha egymásnál aludtunk vagy kicsit be voltunk csiccsentve, ilyesmik, de nem).
2013. szept. 21. 20:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem érdekelne a dolog. Főleg ha olyanok, akikkel én is meg tudom találni a közös hangsúlyt, bár erre azért nem sok esély van...

Nem jellemző rám a féltékenység, egyébként sincs érelme... Ha valaki meg akar tenni valamit, akkor meg teszi, bármit is mondok vagy csinálok.

Viszont ezt fordítva is elvárnám, mert van egy rakat nő ismerősöm, akikkel elég jóban vagyok.

2013. szept. 22. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!