Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk/Lanyok titeket zavarna?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk/Lanyok titeket zavarna? ( lent)

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet , hogy a baratnom hozzam kepest eleg alacsony kb 30 cm kulombseg , eloszor en is gondolkoztam e azon hogy azert ne jojjek vele osze mert alacsony de aztan beleszerettem es igy hat vele vagyok de az a baj , hogy latom h az utcan az emberek nagyon megnezik ezt es beszelnek a hatunk mogott .... annyira szamitana ez a kulombseg?

2013. júl. 5. 17:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Engem nem. De lehet segíteni magassarkúval a dolgon.
 2/13 anonim ***** válasza:
A korotokat írd meg.
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért foglalkozol azzal, ki mit gondol rólatok az utcán?
2013. júl. 5. 17:14
 4/13 anonim ***** válasza:
miért érdekel hogy más emberek mit gondolnak ?
2013. júl. 5. 17:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha magasabb lenne és te csíkosban lennél ő pöttyösben, akkor is megbámulnának...

Mindenkit megbámulnak és kibeszélnek :D

2013. júl. 5. 17:15
 6/13 belbolyhocska ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj.. Az első szerelmemnek a válláig se értem, pedig nem vagyok egy alacsony lány... Mégis másfél évig együtt voltunk. Fordított helyzetbe cikibb lenne. Ne akard emiatt elveszíteni, mert bánni fogod!! Ha szereted fel se merüljön benned ez a kérdés még egyszer.. irgum-burgum :P Szeressétek egymást, és ne foglalkozzatok másokkal, csak irigykednek :) Sok boldogságot!
2013. júl. 5. 17:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

barátom kb40 cm-rel magasabb mint én :D

és? nem érdekel mác véleménye, én szeretem ő is engem és kész :D

2013. júl. 5. 17:27
 8/13 A kérdező kommentje:
22 22
2013. júl. 5. 17:28
 9/13 anonim ***** válasza:
ekkora hülyeséget még nem hallottam, szerintem irtó aranyosak az ilyen párok. bár én magas vagyok (170 cm), de ha alacsony lennék, akkor sem zavarna, ha a barátom 30 centivel magasabb lenne. ez egyszerűen butaság. ja, és honnan gondolod, hogy emiatt bámulnak? lehet, hogy azért, mert szép a barátnőd és/vagy jól nézel ki. amúgy meg mindenkit bámulnak, higgy nekem.:P 20/L
2013. júl. 5. 19:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát tudod az emberek már csak ilyenek.... kibeszélik a másikat a háta mögött :S
2013. júl. 5. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!